Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Grieķijas treneris: "Problēma bija punktu gūšana"

Andrejs Siliņš

Grieķijas treneris: "Problēma bija punktu gūšana"
Francijas izlases līdere Sandrīne Gruda
Foto: eurobasketwomen2009.com

"Mūsu problēma šodien bija punktu gūšana, neiemetām brīvos metienus. Aizsardzība ārējā līnijā mūs iegāza šodien," pēc zaudējuma Francijai Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā sacīja Grieķijas dāmu basketbola izlases galvenais treneris Kostas Misass.

"Esam kvalificējušies pasaules čempionātam, esam ļoti, ļoti laimīgi," pēc mača sacīja Pjērs Vincents. "Apsveicam arī Grieķijas komandu, kas šo maču aizvadīja ļoti gudri. Pret Grieķiju trīs reizes jau spēlējām pārbaudes mačos pirms Eiropas čempionāta, un varu teikt, ka viņas nav lieki tērējušas laiku un bija labi izpētījušas mūsu spēli."

Basketboliste Ketija Meleina arī uzsvēra pretinieču labo sniegumu: "Grieķietes ne mirkli nepadevās un rādīja labu basketbolu. Mēs uzvarējām un ieguvām biļetes uz pasaules čempionātu, kas arī bija mūsu mērķis šeit. Prieks par visām meitenēm, īpaši jaunajām. Domāju, ka mums ir laba nākotne basketbolā."

Grieķijas izlases galvenais treneris Kostas Misass: "Spēlējām pret talantīgu komandu, zinājām, ka Francijai ir sabalansēta komanda. Mūsu problēma šodien bija punktu gūšana, neiemetām brīvos metienus. Aizsardzība ārējā līnijā mūs iegāza šodien. Mums bija iespēja, bet mūsu meitenēm nav pieredzes šādās spēlēs."

"Ko varu teikt...Vēlējamies spēlēt pusfinālā," bēdīga bija basketboliste Pelagija Papamikaila. "Pierādījām, ka varam to izdarīt. Labi spēlējām aizsardzībā, bet visas šīs spēles ir tik līdzīgas. Mums vēl ir divas spēles, lai izdarītu visu labāko, ko spējam."