Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Tamane: "Noteikti jāuzlabo cīņa pie sava groza"

Tamane: "Noteikti jāuzlabo cīņa pie sava groza"
Foto: www.EuroBasketWomen2009.com.lv

"Jau pirms mača zinājām, ka nebūs viegli un runājām ar meitenēm, ka jāsaņemas, un to arī izdarījām," pēc uzvaras pār Ungāriju Eiropas čempionātā sacīja Latvijas izlases līdere Zane Tamane.

"Prieks, ka izcīnījām uzvaru. Bija grūti, grūtāk nekā vakar, bet saņēmāmies. Jau pirms mača zinājām, ka nebūs viegli un runājām ar meitenēm, ka jāsaņemas, un to arī izdarījām," pēc mača sacīja Tamane, kura ungārietēm 29 minūšu laikā iemeta desmit no 11 izdarītajiem metieniem. Kopumā Zanei 20 punkti un 11 atlēkušās bumbas, kā arī izdarīja trīs rezulatīvas piespēles. "Mums gan noteikti jāuzlabo cīņa par atlēkušajām bumbām pie sava groza. Paldies līdzjutējiem, kas mums deva milzīgu atbalstu."

Ungārijas valstsvienības līdere Anna Vajda pēc mača bija saskumusi: "Esmu nedaudz sarūgtināta, jo esam zaudējušas jau divas spēles. Tomēr turnīrs vēl nav beidzies - rīt mums ir izšķirošā spēle, un mēs cīnīsimies līdz galam. Neesam šeit ieradušās, lai zaudētu." Anna Latvijas grozā trāpīja tikai trīs no 11 metieniem, kopumā gūstot 16 punktus, kā arī izcīnot trīs atlēušās bumbas.


, 2009-06-08 22:52, pirms 15 gadiem
Nu tad gaidam 20 rebus
, 2009-06-08 23:32, pirms 15 gadiem
Pedejai teikums 3 no 11 ka var but 16
, 2009-06-08 23:43, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: Pedejai teikums 3 no 11 ka var but 16
Soda metieni neskaitās kā metieni no spēles.
, 2009-06-09 02:37, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: Pedejai teikums 3 no 11 ka var but 16
Tur mazliet neprecīzi - lauvas tiesu viņa guva ar soda metieniem, kas neskaitās kā metieni no spēles. To gan varēja norādīt precīzāk.
, 2009-06-09 07:51, pirms 15 gadiem
Par Zani patiess priex!
Gada laikaa fantastisks progress.
Veel pagaajushajaa gadaa bija taa, ka - kameer signaals no smadzeneem aizgaaja pa garajiem locekljiem, laukumaa sen jau bija jaadara kaut kas cits. Turklaat ar kjermenja koordinaaciju bija pashvaki un paskriet nevareeja vispaar.

Shogad viss ir pilniigi savaadaak. Tas traapiijums ungaarieteem - ar vienu roku nokjerta piespeeje un tuuliit ar to pashu vienu roku grozaa - lielisks un tuuliiteejs situaacijas noveerteejums! Plus veel speeja piespeeleet un laukumu paarredzeet!

Lai Zanei veicaas gan sportojot, gan personiskajaa dziivee! Malacis!

P.S. Shis ir lielisks pieraadiijums tam, ka cilveeks var kvalitatiivi mainiities ne tikai tad, kad ir zem 18.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-09 15:41, pirms 15 gadiem
simpatiskakaa Latvijas izlases speletaja.....
Latvijas sieviešu basketbola izlase
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
21

eSports.lv lietotāju vidējie vērtējumi basketbolistēm

Noslēdzoties Eiropas sieviešu basketbola čempionātam, kurā Latvijas komanda izcīnīja septīto vietu, eSports.lv turpina atskatīties uz aizvadīto turnīru. Šoreiz – eSports.lv lietotāju vidējie vērtējumi mūsu basketbolistēm.
Liene Jansone un Gunta Baško
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
25

eSports.lv vērtē basketbolistes

32. Eiropas čempionāts basketbolā dāmām, kas norisinājās trīs lielvalsts Latvijas pilsētās aizvadītajās divās nedēļās, noslēdzies. Mājiniecēm pavisam nedaudz (divi metieni) pietrūka līdz lielā mērķa sasniegšanai, tomēr komandas sniegums vēlreiz apliecināja, ka ar Latvijas zeltenēm jārēķinās ikvienam.
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv
54

Jēkabsone-Žogota iekļauta EČ simboliskajā izlasē

Latvijas sieviešu basketbola izlases līdere Anete Jēkabsone-Žogota iekļauta Eiropas čempionāta simboliskajā izlasē. Balvu Jēkabsone-Žogota saņēma no Latvijas visu laiku slavenākās un titulētākās basketbolistes Uļjanas Semjonovas rokām.