Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsones treniņu izjauc elektrības īssavienojums

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jēkabsones treniņu izjauc elektrības īssavienojums
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Anete Jēkabsone-Žogota turpina gatavoties ceturtdien, 2. jūlijā, paredzētajai spēlei Indianapolisā ar Indianas "Fever" un otrdien aizvadīs otro treniņu WNBA basketbola kluba Konektikutas "Sun" rindās. Pirmdienas individuālo treniņu izjauca neliels starpgadījums.

Pirmdien vairums „Sun” spēlētāju izmantoja kluba vadības piešķirto brīvdienu, piedaloties otrajā labdarības golfa turnīrā „Baltic” kompleksā un vācot līdzekļus „Connecticut Sun” fondam, kas ar stipendijām atbalsta vidusskolas vecāko klašu audzēkņus.

Anete Jēkabsone-Žogota pirmdienu izmantoja individuālam metienu treniņam, kā arī skatījās kluba sarūpētos spēļu video, iepazīstot komandas kombinācijas un taktiku. Tiesa, individuālais treniņš izpalika, jo New London ziemeļu rajonā notika elektrības īssavienojums (blackout), kā rezultātā uz vairākām stundām tika pārtraukta elektrības padeve.

Austrumu Konektikuta - Pensilvānija - Indiana - Mičigana - Džordžija
Otrdienas vakarā paredzēts otrs komandas koptreniņš, bet agrā trešdienas rītā „Sun” dosies trīs izbraukuma spēļu turnejā. Pirmā pietura ar pārsēšanos Filadelfijā būs vienā no ASV basketbola karstajiem punktiem – Indianas lielpilsētā Indianapolisā, kur Konektikutas klubu gaida cīņa ar vietējo „Fever”. Sekos pārbrauciens uz „Motoru pilsētu” Mičiganas pavalstī – Detroitu, kur 5. jūlijā jāspēlē ar trīskārtējām WNBA čempionēm „Shock”, bet divas dienas vēlāk sacensība Džordžijas pērlē Atlantā ar līgas jaunāko komandu „Dream”.

Lai gan „Sun” mājvieta ir „Mohegan Sun” kazino, viens no spēlētāju līguma punktiem aizliedz sezonas laikā nodarboties ar azartspēlēm. Par to gan nav jāuztraucas, jo kompleksā netrūkst citu atpūtas un izklaides iespēju. Pirmkārt, jāmin lieliskā koncertprogramma, kuras ietvaros „Mohegan Sun” arēnā uzstājas ASV vadošie mākslinieki, piemēram, jau jūlijā šeit uzstāsies satriecošā Beyonce.

Jēkabsone-Žogota uzsvēra kluba vadības, treneru laipno un profesionālo attieksmi. WNBA sezonas laikā vairums treniņu neturpinās ilgāk par stundu, jo spēļu grafiks ir saspringts un daudz rūpju tiek veltīts spēku atjaunošanai. Salīdzinot ar Krieviju, spēlētājām tiek dota lielāka brīvība treniņa laiku izvēlē, tāpat citu nodarbību grafika un ēdienreižu noteikšanā. Kā to formulējis Kobī Braients: eat well, sleep well, stretch well (ēd labi, guli labi, iesildies labi).

  -4 [+] [-]

, 2009-06-30 07:28, pirms 15 gadiem
nav vairs par ko rakstīt???
Slēpts komentārs: dogma

  +4 [+] [-]

, 2009-06-30 07:41, pirms 15 gadiem
kaut viņām tanī izbraukumā veiktos.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-30 10:06, pirms 15 gadiem
Interesanti, ka elektrības padeves iztrūkums traucēja individuālā treniņa norisi, bet video skatīties netraucēja. Laikam video uz baterijām.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-30 10:43, pirms 15 gadiem
An2 rakstīja: Interesanti, ka elektrības padeves iztrūkums traucēja individuālā treniņa norisi, bet video skatīties netraucēja. Laikam video uz baterijām.
Video var skatiities arii viesniicaa!

     [+] [-]

, 2009-06-30 10:50, pirms 15 gadiem
An2 rakstīja: Interesanti, ka elektrības padeves iztrūkums traucēja individuālā treniņa norisi, bet video skatīties netraucēja. Laikam video uz baterijām.
nekasies pie sīkumiem!

  -2 [+] [-]

, 2009-06-30 11:05, pirms 15 gadiem
un ko man tagad darīt ?

     [+] [-]

, 2009-06-30 11:13, pirms 15 gadiem
ChupaaChubzz rakstīja: Video var skatiities arii viesniicaa!
"New London ziemeļu rajonā notika elektrības īssavienojums (blackout), kā rezultātā uz vairākām stundām tika pārtraukta elektrības padeve."
Es atvainojos. Nezināju, ka viesnīca atrodas ārpus New London ziemeļu rajona. Prieks, ka kāds šeit ir tik informēts.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-30 11:58, pirms 15 gadiem
Kurš gan cits par to blackoutu

     [+] [-]

, 2009-06-30 14:54, pirms 15 gadiem
vf rakstīja: Kurš gan cits par to blackoutu
Šlesers?