Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Turpinās atbalstīt basketbola veterānus

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Turpinās atbalstīt basketbola veterānus
Uļjana (Juliāna) Semjonova saņem balvu
par mūža ieguldījumu Latvijas sportā
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības un AS "Hansabanka" labdarības foto kalendāram ziedotie līdzekļi jau drīzumā tiks ieguldīti Latvijas basketbola veterānu veselības stiprināšanai.


Uļjana (Juliāna) Semjonova, Latvijas olimpiešu sociāla fonda vadītāja: "Paldies "Hansabankai" un meitenēm par akcijas izdošanos. Vispirms palīdzība vajadzīga Silvijai Kroderei – elektriskie invalīdu rati varētu maksāt 2,5 tūkstošus latu. Otrkārt, februārī operācija jāveic Skaidrītei Smildziņai-Budovskai. Treškārt, Loritai Saušai nepieciešama operācija abu kāju vēnām. Ceturtkārt, Maritai Jansonei, saspēles vadītājai, nepieciešama rehabilitācija divreiz gadā. Tāds ir plāns tuvākajiem trīs mēnešiem. Arī man nepieciešama otrā operācija, vēlos ātrāk gūt iespēju nostāties uz abām kājām."


Rūta Dimanta, vietnes Ziedot.lv vadītāja: "Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība ir veiksmīga komanda, kurai ir panākumi un tie turpinājās pēc labdarības projekta sākuma. Bija svarīgi sākt jaunu labdarības projektu, lai palīdzētu Latvijas basketbola veterāniem, neaizmirst iepriekšējo paaudzi un skolu. Kopš 2007. gada septembra ziedoti 23 325 lati Latvijas basketbola veterānu atbalstam. Paldies Hansabankai un Latvijas valstsvienības meitenēm. Ļoti nozīmīgi, ka Latvijas iedzīvotāji var atbalstīt projektu un ceru, ka meitenes turpinās labās sirds tradīciju. HansaBanka šogad nedrukāja Ziemassvētku kartiņas, izlemjot palīdzēt sportistiem un daļa naudas tiks ziedota Uļas vadītajam Olimpiešu fondam. Labdarības akcija turpināsies, iespējams palīdzēt vietnē www.ziedot.lv ."


Irīna Pīgozne, AS "Hansabanka" valdes locekle: "Sākšu ar apsveikumu Uļjanai Semjonovai, saņemot balvu par mūža ieguldījumu Latvijas sportā. Uļjana Semjonova bija, ir un būs Latvijas sporta izcilības paraugs. Paldies par jauku un nesavtīgu sirdi, Tu esi iedvesmojusi tik daudzus. Novēlu ļoti labu veselību."


"Sveicieni arī gada labākajai komandai, kuru raksturo meistarība, cīņas griba, cīņas gars, atvērtās acis, atvērtās sirdis un daile."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-28 16:07, pirms 17 gadiem
tad kas īsti to naudu dod - līdzjutēji kas maksāja par kalendāru vai hansabanka?

     [+] [-]

, 2007-12-28 16:31, pirms 17 gadiem
-> zigiss, visas izmaksas kas bija saistītas ar kalendāra izdošanu sedza Hansabanka, ja nekļūdos