Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vienpadsmitā uzvara Itālijā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vienpadsmitā uzvara Itālijā
Lāsma Jēkabsone
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Vienpadsmito uzvaru Itālijas sieviešu basketbola virslīgā (Serie A1) izcīnījis Lāsmas Jēkabsones pārstāvētais klubs "Phard Napoli", piecpadsmitās kārtas spēlē pārspējot "Acer Priolo" vienību 58:50.


Lāsma Jēkabsone spēlēja 32 minūtes, guva 9 punktus (2p 2/6, 1p 5/5) un izcīnīja 8 bumbas zem groziem, turklāt 5 atlēkušās bumbas tika savāktas zem pretinieču groza.


Spēles protokols


Pērnās sezonas Itālijas čempiones un Superkausa ieguvējas "Phard Napoli" pašreiz ieņem ceturto vietu Itālijas virslīgas kopvērtējumā aiz Venēcijas, Taranto un Šio klubiem.


Izmantotie resursi:
www.legabasketfemminile.it

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-27 16:41, pirms 17 gadiem
labi, ka vismaz Itālijas līgā spēlē pietiekami daudz.

     [+] [-]

, 2008-01-27 16:57, pirms 17 gadiem
Viss ir OK. Bet gribētos, lai tuvotos LV izlases prasībām. Ja OS, EČ vai PČ utt. notiktu tikai ar piecām spēlētājām (mums - Jēkabsoni, Kubliņu, Baško, Jansoni, Tamani, no kurām dažām brīžiem arī derētu atpūta), viss būtu OK. Bet izlasē vajadzētu vismaz vēl 3 līdzvērtīgas maiņas. OK. Ir Tāre (ar veselības problēmām). Bet tālāk... Liekas, ka dažām jaunietēm jāpadomā par attieksmi pret darbu... Bija jau viegli nolikt TTT ar savām X viesspēlētājām, bet treniņos jau tas nenāca par ļaunu (pamēģiniet nosegt tagad jau atbrīvotās ...).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-27 17:51, pirms 17 gadiem
It kā jau... Bet vai līdzvērtīgas. Tāre jā, bet pārējās...