Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Liepājas Metalurgs" lūkos regulāro sezonu noslēgt ar uzvaru

Andrejs Siliņš

"Liepājas Metalurgs" lūkos regulāro sezonu noslēgt ar uzvaru
"Liepājas Metalurgs" basketbolistes
Foto: Mārtiņš Sīlis

Svētdien, 28. martā, savu pēdējo regulārās sezonas Latvijas Sieviešu Basketbola līgas spēli savās mājās aizvadīs „Liepājas Metalurgs” basketbolistes, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems „TTT/Juniores”, kas čempionātā ir nodrošinājušas sev 6. vietu septiņu komandu konkurencē.

Abas komandas šajā sezonā savā starpā ir tikušās trīs reizes un divās no tām uzvaras ir izcīnījušas liepājnieces, lai gan jāsaka, ka itin visas spēles ir bijušas ļoti līdzīgas. Turklāt, nevienā no līdzšinējām spēlēm galarezultāta starpība nav bijusi lielāka par četriem punktiem, kas sola interesantu un saistošu cīņu arī svētdienas pēcpusdienā.

Liepājnieces jau priekšlaicīgi sev ir nodrošinājušas 4. vietu un dalību izslēgšanas spēlēs. Līdzīga situācija ir arī „TTT” jaunajai maiņai, kura tikpat stabili atrodas 6. vietā turnīra tabulā, aiz sevis pēdējā vietā atstājot „LU” basketbolistes.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā liepājniecēm pretim stāsies vai nu „TTT” vai SK „Cēsis” basketbolistes, taču pirms tam abas līdervienības vēl aizvadīs vienu savstarpējo cīņu, tādējādi noskaidrojot regulārā čempionāta uzvarētājus.

„Liepājas Metalurgs” regulāro sezonu noteikti vēlēsies pabeigt uz labas nots, taču par to pārliecināties būs iespējams tikai svētdienas pēcpusdienā pulksten 14:00. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs