Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jagupovai 11 piespēles, Ukraina uzvar Turciju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Jagupovai 11 piespēles, Ukraina uzvar Turciju
Alīna Jagupova
Foto: fibaeurope.com

Ukrainas U-20 izlases basketbolistes, lieliski nospēlējot ceturtās ceturtdaļas otrajā pusē, ar 74:55 sagrāvušas Turcijas basketbolistes, nodrošinot vietu labāko sešiniekā. 26 punkti un 11 rezultatīvas piespēles Alīnai Jagupovai.

Ukrainas izlase vakar cieta dramatisku zaudējumu ceturtdaļfināla mačā pret Spāniju (lielas pretenzijas komandai var būt par tiesnešu darbību), taču šodien komanda spēja saņemties un apspēlēt Turcijas izlasi, kas vakar piekāpās Latvijai.

Spēles pirmajā puslaikā turcietes veica vairākus bīstamus atrāvienus, taču ukrainietes pretinieces pārāk tālu neatlaida, bet otrā puslaika sākumā pašas pārņēma vadību. Turcija spēles trešajā desmitminūtē ar ātru pāreju no aizsardzības uzbrukumā sagādāja lielas problēmas Ukrainai, taču Alīna Jagupova pārī ar Oļesju Malašenko ceturtās ceturtdaļas otrajā pusē uzbrukumā bija lieliskas, beigās ne tikai nodrošinot savai komandai uzvaru, bet arī graujošu panākumu - 74:55.

Uzvarētājām 26 punktus guva Jagupova, kurai arī 11 rezultatīvas piespēles. Kā ierasti, arī kļūdu skaits bija liels (piecas), taču to viņai izdevās kompensēt ar stabilu sniegumu visa mača garumā (viņai arī septiņas atlēkušās un sešas pārķertās bumbas). 16 punkti Oļesjai Malašenko.

Ukrainas izlase rīt ar Lietuvu spēlēs par piekto vietu, bet Turcija ar Serbiju izspēlēs septīto pozīciju.

Eiropas U-20 čempionāts sievietēm

Ukraina - Turcija 74:55

Ukraina: Jagupova 26 (11 rez.p., 7 atl.b., 6. pārķ.b.), Malašenko 16 (8 atl.b.), Matsko 11, Mazničenko 10
Turcija: Gezgina 11.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-24 18:03, pirms 14 gadiem
ko var teikt - mūsu grupa bija acīmredzami spēcīgāka,ņemot vērā izslēgšanas spēļu rezultātus visam 8niekam kopā.

Atliek tikai pierādīt to par visie m100% gaidām vakaru,lai sarūgtinātu spānietes!