Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Labi nospēlējām pēdējā ceturtdaļā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Čukste: "Labi nospēlējām pēdējā ceturtdaļā"
Ainārs Čukste sestdien kopā ar "TTT Rīga" izcīnīja septiņpadsmito uzvaru LSBL
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Šodien negāja ar metienu precizitāti, arī aizsardzībā var spēlēt daudz labāk," izcīnot septiņpadsmito uzvaru Latvijas sieviešu basketbola līgā, iespaidos par spēli dalījās "TTT Rīga" galvenais treneris Ainārs Čukste.

"TTT Rīga" izbraukumā Liepājā svinēja uzvaru pār vietējo "Liepājas metalurgu" ar rezultātu 81:72, pārsvaru iegūstot pēdējās desmit minūtēs.

Ainārs Čukste, "TTT Rīga" galvenais treneris: „Pēc divām vieglām uzvarām šodien klājās grūti. Liepāja spēleja uz Sabīni Niedolu, kura nospēlēja ļoti labi. Mums ļoti grūti gāja ar metieniem un to precizitāti, aizsardzība vēl nav tādā līmenī, kā vēlētos. Pēdējā ceturtdaļā spēlējām labi, arī aizsardzība bija pienācīga.”

Līvija Alpe-Lūka, „Liepājas metalurga” trenere: „Komanda spēlēja tiešām labi, beigās pietrūka fiziskā spēka un laukumā radās haoss. Esam par „zaļu”, nebija pieredzes iniciatīvas noturēšanai. Arī 20 kļūdas ir par daudz, sāpīgas kļūdas tieši beigās. Gribējām nosegt Aiju Brumermani, lai viņa nedabūtu bumbu. Tas ne vienmēr izdevās, viņa lūzuma brīdī guva divus svarīgus grozus. Vairākas reizes caurgājienos neapturējām Zani Eglīti, kura parādīja savu māku gūt grozus izšķirošos brīžos. Turpināsim cīnīties.”

  +2 [+] [-]

, 2009-01-24 16:57, pirms 15 gadiem
Žēl LM, jo spēle bija aizraujoša. Spēka pietrūka un TTT parādīja savu pārākumu tikai mača izskaņā. Bet paldies lieliskajām liepājniecēm un īpaši Sabīnei! Mums aug stabila izlases spēlētāja!