Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kručkausks: "Pietrūka jaudas"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kručkausks: "Pietrūka jaudas"
Foto: Skcesis.lv

"Viss izšķīrās brīdī, kad pietuvojāmies viena punkta attālumā. Pietrūka jaudas," robežu, kas sporta kluba "Cēsis" basketbolistes šķīra no uzvaras sacensībā ar vairākus Eirokausus ieguvušo Parmas "Lavezzini", raksturoja mājinieču galvenais treneris Gintars Kručkausks.

"Pieļāvām kļūdas, neiemetām no groza apakšas, tas noteica astoņu punktu starpību beigās," Kručkausks atskatījās uz sacensības gaitu. "Spēle kopumā bija līdzīga, spēlējām vienmērīgi. Pietrūka jaudas, Itālijas komanda ir daudz jaudīgāka. Pieredzējusi komanda, kas jau sen spēlē Eiropas Kausos un Itālijas virslīgā. Taču priecājos, ka meitenes cīnījās līdz beigām. Tikai tā varam attīstīties kā komanda, augt un sasniegt mērķus. Ja neskaita pēdējos uzbrukumus, esmu apmierināts ar komandas spēli."

Turnīra turpinājumā cēsniecēm priekšā divas spēles izbraukumā. Sešpadsmitdaļfinālam kvalificēsies katras grupas divas labākās vienības un astoņas sekmīgākās trešo vietu ieguvējas. "Tagad priekšā grūti izbraukumi Bosnijā un Grieķijā, tajās valstīs ir ļoti grūti spēlēt plus garie pārlidojumi," teica Kručkausks. "Viena lieta ir braukt spēlēt uz Liepāju, otra – šķērsot visu Eiropu, lai spēlētu ar citas mentalitātes komandām. Meitenēm ir raksturs un apsolu, ka cīnīsimies."

  +1 [+] [-]

, 2008-11-14 09:09, pirms 15 gadiem
JAMAINA NOST VIESSPELETAJAS,LOTI VAJI.VARBUT BEIGAS SPELEJOT AR MAZAJAM BUTU NOSKREJUSAS ITALIETES UN PAT UZVAREJUSAS....