Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Babkina: "Ar nepacietību gaidu sezonu Polijā"

Jānis Celmiņš

Babkina: "Ar nepacietību gaidu sezonu Polijā"
Elīna Babkina
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sportacentrs.com šodien uz "Lielo sarunu" aicināja Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāju Elīnu Babkinu. Sarunas laikā skārām visdažādākās tēmas, sākot ar Elīnas pirmajiem soļiem basketbolā un beidzot ar pieredzi pieaugušo basketbolā.

Savus pirmo soļus basketbola laukumā Elīna Babkina spēra "Rīdzenes" sporta skolā. Tos laikus meitenes atceras ļoti labi un ar nožēlu pauž, ka tas laiks nu jau ir aiz muguras. "Kopš tiem laikiem man palikušas tikai tās labākās atmiņas. Sākot ar pirmajām spēlēm un beidzot ar piedzīvojumiem treniņnometnēs," atzīst Babkina, kura sākotnēji trenējusies kopā ar puišiem.

Latvijas izlases treneri George Diakolakosu basketboliste raksturo ļoti pozitīvi. "Pie viņa ir jābūt lielai kārtībai, katra kombinācija ir jāizspēlē līdz galam, kā iepriekš izrunāts. Atlaides sev dot nedrīkst!"

Var just, ka spēlētājai palikušas ne pārāk jaukas atmiņas no savas pirmās sezonas ārzemēs – Francijā. "Sadzīviski gāja ļoti grūti. Pilsētā bija tikai viens lielveikals, un vienīgā izklaide bija iet iepirkties. Nezinu, ko darītu, ja man līdzi nebūtu draugs. Jau šobrīd ar nepacietību gaidu, kad varēšu doties uz Poliju, Gdiņā viss ir daudz cilvēcīgāk."

Lai uzzinātu, kādas izjūtas Elīnai bijušas pēc tam, kad kādā no spēlēm (jaunības gados) viņa bumbu iemetusi savas komandas grozā, jābauda "Lielā saruna", kuru tehniski sagatavosim un nodosim vērtēšanai jau šovakar.

Slēpts komentārs: NIPEM

  +3 [+] [-]

, 2010-08-12 14:22, pirms 14 gadiem
Veiksmi nakam sezon polijaaa

 +30 [+] [-]

, 2010-08-12 14:24, pirms 14 gadiem
Cik mazo esporta lietotāju jautājumus ielikāt intervijā?

  +2 [+] [-]

, 2010-08-12 15:49, pirms 14 gadiem
Rexis95 rakstīja: Cik mazo esporta lietotāju jautājumus ielikāt intervijā?
nedomāju, ka tikai ''mazo''