Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

LU studentēm piedāvā izmēģināt spēkus atklātajos treniņos

LU studentēm piedāvā izmēģināt spēkus atklātajos treniņos
Foto: Mārtiņš Sīlis

31.martā savu pēdējo spēli LSBL 2011./2012. gada sezonā aizvadīja Latvijas Universitātes meiteņu komanda. Lai arī četras spēcīgākās komandas – TTT/Rīga, SK Cēsis, RTU/Merks un Liepājas Papīrs turpinās cīņu izslēgšanas spēlēs, LU meitenes jau sāks gatavoties nākamajai sezonai. Tiesa, nākošā sezona gan sāksies tikai 2012.gada oktobrī, bet tieši tas ir galvenais iemesls, lai izmantotu laiku un uzlabotu savas individuālās prasmes.

2010./2011. gada LSBL čempionātā Latvijas Universitātes meitenēm izdevās izcīnīt 3.vietu, bet šogad, mainoties komandas sastāvam, bija jāsamierinās vien ar 7.vietu. Neskatoties uz to, Latvijas Universitāte ir apņēmības pilna pierādīt, ka izcīnītā 3.vieta nebija vienreizējs panākums, bet tikai sākums spēcīgas universitātes, spēcīgas komandas izveidošanā.

Latvijas Universitātes basketbola komanda ir vieta, kur vari spēlēt basketbolu un vienlaicīgi iegūt augstāko izglītību. Izglītība ir ne tikai „instruments”, lai atrastu labāku darbu, bet arī „māls”, kas veido Tevi kā personību. Ja vēlies apvienot patīkamo ar lietderīgo, tad Latvijas Universitātes basketbola komanda ir domāta tieši Tev.

No šī gada 10.aprīļa līdz 31.maijam katru otrdienu, ceturtdienu un piektdienu no pl.17:30 – 19:00 Diagnostikas centra sporta zālē tiek rīkoti ATVĒRTIE treniņi, kuros var piedalīties meitenes, kuras vēlas studēt un spēlēt LU meiteņu komandā, vai spēlēt LU komandā, iepriekš informējot komandas galveno treneri.

Sevi labi parādot ir iespēja tikt uzaicinātai uz turpmāko treniņu darbu, lai tiktu Latvijas Universitātes komandā startiem LSBL, Rīgas Čempionātā, Universiādē un SELL. Tiekot komandām spēlētājas var pretendēt uz pilnu studiju maksas atlaidi mācībām Latvijas Universitātē!

Par lielu LU!

Kontaktinformācija: rudolfs.rozitis@lu.lv, +371 26440553

     [+] [-]

, 2012-04-02 13:02, pirms 13 gadiem
Nosūtiet kāds ziņu Biedriņa aģentam.