Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

TTT dzimšanas dienas priekšvakarā aicina pievienoties "TTT draugu klubam"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

TTT dzimšanas dienas priekšvakarā aicina pievienoties "TTT draugu klubam"
TTT basketbolistes 2022. gada 12. oktobrī. Foto: Renārs Koris

Basketbola klubs "TTT Rīga" sestdien, 5. novembrī, dzimšanas dienas spēlē Daugavas sporta namā uzņems Igaunijas čempioni "TalTech". Par godu jubilejai, klubs aicina līdzjutējus un atbalstītājus kļūt par "TTT draugu kluba" biedriem.

Biedrības “TTT Rīga” mērķis ir stiprināt saites starp klubu un līdzjutējiem, veidojot jaunas atbalsta un līdzdalības formas. Pasaulē izplatītākais modelis – kluba abonements – ļauj izdevīgi apmeklēt visas mājas spēles, kā arī piedalīties dažādos pirmsspēles un pēcspēles pasākumos.

“TTT Rīga”, sākot no 2007. gada, piedāvāja līdzjutējiem biļetes uz FIBA turnīru – EuroLeague Women un EuroCup Women – mājas spēlēm, savukārt vietējos turnīros ieeja bija bez maksas. Tāda kārtība pagaidām tiks saglabāta, savukārt “TTT drauga” statuss ļaus tuvināties komandai arī šajā sezonā – laikā, kad netiek spēlēts FIBA turnīros.

Kādi ir TTT drauga ieguvumi?
1) Drauga statuss.
2) TTT fanu džemperis.
3) Sēdvietas draugu sektorā.
4) Vēstkopa ar biedru ziņām un ielūgumiem uz spēlēm.
5) Līdzdalība pasākumos ar treneriem un spēlētājām.

Kā kļūt par TTT draugu?
Jāveic ziedojums 99EUR apmērā ar norādi “TTT draugs” – plašāka informācija mājas lapā TTT draugu klubs.

Izmantotie resursi:
https://www.tttriga.lv/lv/jaunumi/k...!

  -4 [+] [-]

, 2022-11-01 21:21, pirms gada
Nav slikts piedāvājums par 99 eur. Redzēsim, cik daudz draugu TTT iegūs.

  +4 [+] [-]

, 2022-11-01 21:34, pirms gada
Fantastisks piedavajums. sapnoju par dzemperi un iespeju piedalities pasakumos

  +2 [+] [-]

, 2022-11-01 22:20, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Nav slikts piedāvājums par 99 eur. Redzēsim, cik daudz draugu TTT iegūs.
Kas te tik vilinošs?

  +3 [+] [-]

, 2022-11-01 22:25, pirms gada
Klubam tik švaki ar finansēm, ka mēģinās šādā veidā nozvejot naudu. Uz vietējiem turnīriem varu tāpat bez maksas aiziet, ja gribēšu TTT redzēt klātienē, bet RSU laikam vairāk vilina šobrīd.

  -2 [+] [-]

, 2022-11-01 22:30, pirms gada
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kas te tik vilinošs?
saku, ka nav slikts piedāvājums kluba atbalsītājiem un jaunu atbalstītāju piesaistei. Vismaz sākumam noteikti. Kā arī katrs gribētājs var piedalīties, lai palīdzētu klubam. Tas arī ir darbs ar atbalstītājiem, ko ne visas sporta komandas Latvijā dara.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-01 22:34, pirms gada
Šis "ģeniālais" PR gājiens jau izskanēja liekas pāris mēnešus iepriekš, tad to varēja uztvert kā " karātuves humora" izpausmi, bet izrādās tomēr reāla iespēja par nieka 99 EUR kļūt par džemperīša īpašnieku un vēl samutēt izcilo treneri Gulbi pēc spēles

  +1 [+] [-]

, 2022-11-01 22:35, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: saku, ka nav slikts piedāvājums kluba atbalsītājiem un jaunu atbalstītāju piesaistei. Vismaz sākumam noteikti. Kā arī katrs gribētājs var piedalīties, lai palīdzētu klubam. Tas arī ir darbs ar atbalstītājiem, ko ne visas sporta komandas Latvijā dara.
Par plānu, mani it nemaz neuzrunā! Viens pasākums sezonā, kur ar Basko un Gulbi varēs karaoki padziedāt, dabūt autogrāfus un iedzert kopā alu? Tu jau noteikti ziedosi, ne?

  +1 [+] [-]

, 2022-11-01 22:40, pirms gada
Vai nevar palūgt papildināt piedāvājumu ar to, ka Noviks griezīs riņķus pirms katras mājas spēles? Pieredze jau ir.

     [+] [-]

, 2022-11-01 22:46, pirms gada
H.E.N.R.Y. rakstīja: Par plānu, mani it nemaz neuzrunā! Viens pasākums sezonā, kur ar Basko un Gulbi varēs karaoki padziedāt, dabūt autogrāfus un iedzert kopā alu? Tu jau noteikti ziedosi, ne?
te nav runa par mani. Domāju, ka tas ir OK koncepts, bet tā lietderību varēs vērtēt vēlāk. Sparatu, ka Tu esi kritisks, ko respektēju. Man vienkārši šķiet, ka nav tik slikti.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-01 22:50, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: te nav runa par mani. Domāju, ka tas ir OK koncepts, bet tā lietderību varēs vērtēt vēlāk. Sparatu, ka Tu esi kritisks, ko respektēju. Man vienkārši šķiet, ka nav tik slikti.
Eiroligas laikos vismaz bija ko piedāvāt, tagad atliek džemperus piedāvāt!

  -1 [+] [-]

, 2022-11-01 22:57, pirms gada
H.E.N.R.Y. rakstīja: Eiroligas laikos vismaz bija ko piedāvāt, tagad atliek džemperus piedāvāt!
tiesa, bet kaut kā šis gads ir jāiztur. Pēc tam varēs censties atgriezties iepriekšējā apritē un līmenī.
Slēpts komentārs: Skudriniekss
Slēpts komentārs: Skudriniekss

  -1 [+] [-]

, 2022-11-02 07:14, pirms gada
Smieklīgi. Ko viņi piedāvā? Sastāvā 1 laba spēlētāja, piedalās turnīrā, par kura rezultātiem un statistiku jāinteresējas lietuviešu mājaslapā, Komandas mājaslapa nav atjaunota no aizlaikiem. Kā var kaut ko tik ļoti degradēt, un pēc tam, atsaucoties uz tradīcijām un bagāto vēsturi, mēģināt vēl nozvejot kaut kādu naudiņu un atbalstu?
Koncepts labs un sen jau izdomāts. Pasaulē ir klubi, kas pieder faniem un atbalstītājiem ( kaut vai RFS pretinieki no Skotijas). Bet nu attieksmei būtu jāsākas no kluba

     [+] [-]

, 2022-11-02 07:33, pirms gada
Skudriniekss rakstīja: Vēlreiz. Kas tu par diskusiju veidotāju, ja uzreiz nevari atzīt, ka piedāvājums ir riktīgs sūds!
Nu tā lietas nedara! Paskaties jebkuru Rietumeiropas klubu! Te nav krievu ģerevņa, kur ar džemperiem pievilināt iedzīvotājus!
Protams,tie sapērk nēģerus un tev ir ko redzēt!

     [+] [-]

, 2022-11-02 09:03, pirms gada
Skudriniekss rakstīja: Vēlreiz. Kas tu par diskusiju veidotāju, ja uzreiz nevari atzīt, ka piedāvājums ir riktīgs sūds!
Nu tā lietas nedara! Paskaties jebkuru Rietumeiropas klubu! Te nav krievu ģerevņa, kur ar džemperiem pievilināt iedzīvotājus!
ko Tu gaidīji? Ka TTT atvērs fanu veikalu ar pilniem plauktiem atribūtikas? Necenšos par katru cenu aizstāvēt, bet mazliet jāskatās lietas kontekstā - klubs bija uz izjukšanas robežas, fanu bāze nav ļoti liela u.c. Tas ietekmē arī šo pasākumu. Visi pieķeras tam džemperim, bet ir jau arī citas lietas, ko klubs piedāvā. Vēlāk varēsim vērtēt.