Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:242, Did:0, useCase: 3

Kržiževskis: "Pret Lietuvu aizvadījām labāko spēli"

Andrejs Siliņš

Kržiževskis: "Pret Lietuvu aizvadījām labāko spēli"
Maiks Kržiževskis
Foto: AP

Pēc pēdējās pārbaudes spēles pret Austrāliju ASV basketbola izlases galvenais treneris Maiks Kržiževskis un centrs Dvaits Hovards dalījās iespaidos par aizvadītajām pārbaudes spēlēm Makau salā un apgalvoja, ka komanda ir gatava spēlēm Pekinā.

"Domāju, ka visas trīs komandas, ar kurām spēlējām, kuras Pekinā ir otrā apakšgrupā [Krievija, Lietuva, Austrālija - A.S.], ir spējīgas cīnīties par medaļām," sacīja Kržiževskis. "Pret Lietuvu aizvadījām lielisku spēli, bet viņi ir teicama komanda. Tā bija mūsu līdz šim labākā spēle. Austrālija ir pieredzējusi, gudra komanda ar labu treneru kolektīvu, tāpēc viņi būs sarežģīts pretinieks ikvienam savā grupā."

"Es būtu vēlējies, ka mēs pret Austrāliju būtu spēlējuši labāk," sacīja treneris. "Iemesli, kāpēc tā nenotika, ir - Austrālija ir laba komanda un mums bijušas četras spēles sešu dienu laikā. Dienu pirms spēles pret austrāliešiem devu brīvdienu puišiem. Mums jātrenējas katru dienu, lai būtu labā formā."

"Mēs neesam redzējuši spāņu komandas spēles pagaidām, bet zinām viņus ļoti labi," jautāts par potenciāli bīstamākajiem pretiniekiem Olimpiādē, atbildēja "Coach K". "Mēs esam sagatavojušies Olimpiskajām spēlēm. Bet, pat ja neiet metieni un ir slikta precizitāte, bet tu gūsti 90 punktus mačā, tas liecina, ka kaut kas labs ir noticis attiecīgajā spēlē. Kā treneris, es zinu, ka komanda nevar vienmēr spēlēt labi, bet ir jāizdomā, kā izcīnīt uzvaru pat tādās spēlēs. Tas ir tas, ko mēs izdarījām pret Austrāliju."

"Pēc spēles komandai teicu, kas sagaidāms Pekinā," sacīja treneris. "Esam aizvadījuši sagatavošanās posmu, un pret austrāliešiem nospēlējām sliktāko spēli. Neskatoties uz to, puiši spēlēja no sirds. Esmu priecīgs, ka varam doties uz Pekinu, trīs dienas trenēties un sākt turnīru."

Centrs Dvaits Hovards uzskata, ka komanda var uzlabot sniegumu: "Mums ir jāspēlē labāk. Nedomāju, ka pret Austrāliju spēlējām kā ASV komanda ti dara pēdējo trīs gadu laikā. No gaišās puses skatoties, mēs uzvarējām un tagad dosimies uz Pekinu, kur sāksies īstās lietas. Esam gatavojušies trīs gadus un tagad ir pienācis laiks doties uz darbu."

"Esam izlūkojuši savas grupas komandas, tai skaitā mājiniekus ķīniešus," sacīja Kržiževskis. "Spēlēt pārbaudes spēles pret otras grupas komandām, mūsuprāt, bija labākais veids, kā gatavoties."

"Spēle ir fiziska un bieži emocijas sit augstu vilni," sacīja Hovards. "Taču mums ir jāspēlē sava spēle un nav jāiesaistās kautiņos vai diskusijās ar pretinieku spēlētājiem vai tiesnešiem, un tad viss būs kārtībā."

Izmantotie resursi:
NBA TV

  +9 [+] [-]

, 2008-08-06 03:04, pirms 16 gadiem
ASV izskatās ļoti pārliecinoši (vismaz pagaidām) ! redzēs kā būs Pekinā. Ceru, ka Leiši cīnīsies ar visiem 100% un ka sagādās Baltijai svētkus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-06 03:39, pirms 16 gadiem
Pagaajushajaa turniiraa taa jau bija sensaacija ka ASV neuzvareeja, domaaju vinji tagad buus visam gatavi un beidzot izciiniis zeltu.. Ar tik labi nokomplekteetu sastaavu buus gruuti neuzvaret (nevis kaa ieprieks ka tikai zvaigznes bija, tagad ir gan def gan off speletaaji...), bet viss var buut.. Treneris arii izskataas sakariigs..

  +3 [+] [-]

, 2008-08-06 08:26, pirms 16 gadiem
Lietuva gerai!!!

  -2 [+] [-]

, 2008-08-06 10:00, pirms 16 gadiem
nu neizskatas, ka komanda butu gatava Pekinia, vl daudz kas jauzlabo, it seviskji aizsardziiba....

nu shobriid neliekas, ka vinji varetu panjemt zeltu, bet tik salidzinoshi neparliecinoshiem sniegumiem parbaudes speles...

     [+] [-]

, 2008-08-06 10:14, pirms 16 gadiem
Jauks raksts, tikai kāds bija rezultāts, mums jāzīlē vai?

  +1 [+] [-]

, 2008-08-06 10:47, pirms 16 gadiem
webber rakstīja: nu neizskatas, ka komanda butu gatava Pekinia, vl daudz kas jauzlabo, it seviskji aizsardziiba....

nu shobriid neliekas, ka vinji varetu panjemt zeltu, bet tik salidzinoshi neparliecinoshiem sniegumiem parbaudes speles...

Kaapeec nepaarliecinoshs,neaizmirsti,ka vinji aizvadiija 4speeles seshu dienu laikaa!

  +3 [+] [-]

, 2008-08-06 12:16, pirms 16 gadiem
Baxter19 rakstīja: Kaapeec nepaarliecinoshs,neaizmirsti,ka vinji aizvadiija 4speeles seshu dienu laikaa!

nba pa nedelu ir tik pat speles!!!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-08-06 13:17, pirms 16 gadiem
rezultatus var kads pateikt,vai tie jazile?

     [+] [-]

, 2008-08-06 19:22, pirms 16 gadiem
e-fans rakstīja: rezultatus var kads pateikt,vai tie jazile?

Tos bez īpašām grūtībām var atrast sadaļā Basketbols/Ceļā uz Pekinu

  -1 [+] [-]

, 2008-08-07 08:10, pirms 16 gadiem
Nu tad iemetiet kāds, lūdzu, saiti, jo es meklēju 10 minūtes bez rezultātiem...