Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Strēlnieks: "VEF bija pelnījusi uzvarēt''

Strēlnieks: "VEF bija pelnījusi uzvarēt''
Guntis Endzels
Foto:PM/Scanpix Baltics

Pēc piedzīvotā zaudējuma Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas izšķirošajā mačā pret ''VEF Rīga'' (82:87) gan ''Ventspils'' komandas galvenais treneris Guntis Endzels, gan spēlētājs Jānis Strēlnieks atzina, ka komanda izšķirošajos brīžos pieļāva pārāk daudz kļūdas, bet ir bijis patīkami spēlēt pie pilnām tribīnēm.

‘’Ventspils’’ komandas galvenais treneris Guntis Endzels: ‘’Apsveicu VEF ar uzvaru. Jāpiebilst, ka šajā sērijā abas komandas bija pelnījušas uzvarēt, bet diemžēl uzvarētājs ir tikai viens. Vēlos pateikties mūsu skatītajiem, kuri šodien bija sanākuši patiešām kuplā pulkā un atbalstīja mūs. Kā jau teica Jānis Strēlnieks, pieļāvām pārāk daudz kļūdas izšķirošajos brīžos. Protams, arī soda metienu procents. Ja aizmet garām 14 soda metienus finālā, tas tomēr ir par daudz. Cepuri nost VEF priekšā par to, ka tajos izšķirošajos brīžos viņi nospēlēja aukstasinīgāk par mums.’’

Runājot par Bakiču, treneris sacīja, ka komanda zinājusi par to, ka šis spēlētājs var būt ļoti bīstams. Komanda vietām esot nepaspējusi, vietām nogulējusi. Treneris arī pirms sērijas baidījies tieši par šo spēlētāju, kurš varētu izšķirt maču, nospēlēt ļoti labi. Tas arī piepildījās.

‘’Brīžos, kad VEFs aizgāja priekšā, mēs sasteidzām savus uzbrukumus. Šādās situācijās, ja nav veiksmes, spēle tiek zaudēta. Grūti teikt, kā sērijā būtu attīstījusies, ja mēs uzvarētu trešo spēli. Negribu minēt. No skatītāju viedokļa, protams, labāk, ja tiek aizvadītas septiņas spēles,’’ turpināja treneris.

‘’Ventspils’’ spēlētājs Jānis Strēlnieks:’’Pirmkārt, vēlētos apsveikt VEF ar lielisku spēli un iegūto čempiontitulu. Viņi to bija pelnījuši. Šeit tik daudz kļūdas nevarēja pieļaut. Bumbas mēs atkal zaudējam gandrīz pa 20. Līdz ko viņi dabūja bumbu uzbrukumā, tikām sodīti. Jāuzteic, pretinieku piektais numurs Bojans Bakičs, kurš iemeta tādos brīžos, kad tas salauza mūs. Vairāk man nav ko teikt...’’

Basketbolists bija arī neapmierināts ar sev piešķirtajām piezīmēm: ‘’Ja godīgi, es kopā ar tiesnešiem vēlētos apskatīties, cik no tām piezīmēm patiešām bija piezīmes.’’ Jānis arī atzina, ka viņam ļoti paticis spēlēt pie pilnām tribīnēm, kas tikai palīdzējis komandai.


, 2011-05-27 23:08, pirms 13 gadiem
Uzvar stiprākais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-05-27 23:17, pirms 13 gadiem
Endzelim - paldies par darbu! BKV trenēšot Vētra un Zībarts.
, 2011-05-27 23:18, pirms 13 gadiem
resnais putns rakstīja: Tas jau ir gļēvums kko teikt par piezīmēm. Tas ir fināls. Protams, uz emocijām jebkurš zaudētāju komandas spēlētājs tā teiktu, tas jau arī saprotams.
Tu uz spēli vispār biji?strelniekam tiešām bija divas piezīmes kurās viņš uzsita pa bumbu un ārā izgājā no Vef spēlētāja ,arī brīdis kad aksels sniedzās pēc bumbas un neizsniedzās un atkal bumba izlidoja no bertāna piespēles, tiesneši iedeva vef bumbu un tādi bija vairāki brīži biju blakus un to visu redzēju un visulaiku domāju nu kā tā var finālā tiesāt :S
, 2011-05-27 23:21, pirms 13 gadiem
nu Endzeli - nevajadzeja likteni aiz uusaam raustiit ar tiem saviem pardroshajiem apgalvojumiem!Ceru ka Strelnieks nakamgad speles nopietnaka limeni jo iekshaa chalim ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-05-27 23:24, pirms 13 gadiem
spēles video lūdzu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-05-27 23:32, pirms 13 gadiem
Endzels jau mantas sakravāja?
Tieši treneris noraka maču, protams bumbas, soda metieni, un diemžēl pārāk individuālais Efedzuku....
Žēl...... bet uzvar stiprākais un arī tas, kam veiksme vairāk uzsmaida.
, 2011-05-27 23:33, pirms 13 gadiem
Jānim par tiesnešiem taisnība, dažas tādas šaubīgas viņam bija! Itsevišķi piektā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-05-27 23:55, pirms 13 gadiem
Ļoti individuāli BKV spēlēja. Melnie vieni paši spēlēja un darīja ko grib... Endzelis nevar būt pieaugušo komandas galvenais treneris. Minūtes paŗtraukumos varēja redzēt, ko viņs tur dara un cik ļoti spēle'tāji ieklausās, īpaši Hanters
Slēpts komentārs: tranulis
, 2011-05-27 23:59, pirms 13 gadiem
ralfino rakstīja: Efedzuku (par pareizzrakstību man po)- iegāza Ventspili. cik viņš 4/19 no spēles iemeta?
6/20
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-05-28 00:43, pirms 13 gadiem
nu man jau bija tāda nojausma,ja VEF pēdējo spēli aizvilks līdz interesantai galotnei,tad vinnēs,Kristaps,Sandis un Bakič tomēr vairāk sāls apēduši nekā visa Ventspils kopā,apsveicam visus VEF fanus(pie kuriem ar es)ar uzvaru un tiem kas saka ka zaudēja jo Efedzukva(kā te jau viens teica,par pareizrakstību po)spēlēja pārāk individuāli,tad nu sorry viņš tā visu sezonu spēlē,tā kā nav pārsteigums
, 2011-05-28 03:55, pirms 13 gadiem
Pelnīta VEF uzvara. Un interesanta sērija. Sandim gan roka netrīc. Un tam ir tikai viens nosaukums - MEISTARĪBA!
, 2011-05-28 07:34, pirms 13 gadiem
žēl par ventiņiem.
bet nu apsveicu Vefiņu ar čepjonatitulu!
, 2011-05-28 09:32, pirms 13 gadiem
Ah, cerams, ka Jānis atradīs sev beidzot labāku klubu, kur viņu novērtēs. Lai tā ventspisl turpina krāmēties ar saviem melnajiem individuālistiem
, 2011-05-28 09:46, pirms 13 gadiem
resnais putns rakstīja: Tas jau ir gļēvums kko teikt par piezīmēm. Tas ir fināls. Protams, uz emocijām jebkurš zaudētāju komandas spēlētājs tā teiktu, tas jau arī saprotams.
daudz tu, drosminiek, esi piedalījies finalos???
, 2011-05-28 11:24, pirms 13 gadiem
Paldies vefam šoreiz jāsaka Ozolam, cepuri nost notiesāja , mcaa mcaa
puslaikā laikam Pērkons pateica, ka nevajag tik traki uzkrītoši palīdzēt, tā klusām nemanot labāk!

ai ai ai , Endzelim jāaug līdz galvenajam, izskatījās, ka padevās ātrāk par spēlētājiem , diemžēl
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-05-29 21:21, pirms 13 gadiem
Mierīgāk dārgie rasisti un citi zvēri, viss čilā. Vienīgi galīgi tizli ir tas, ka atkal kā parasi uzvar lecīgā Rīga, bet nu čil, lai jau tiek.
Linards Jaunzems sniedzas pēc bumbas. Foto: Aivars Ķesteris/ventasbalss.lv
4

"Ventspils" pārbaudes spēlē Liepājā droši pārspēj Rumānijas klubu

Savā trešajā pārbaudes spēlē pirms gaidāmās sezonas Latvijas vicečempione basketbolā "Ventspils" Liepājā ar rezultātu 80:66 pieveica Rumānijas "Divizia A" līga komandu "CSU Sibiu".

Pirmā!

BK Ventspils FIBA Čempionu līgā izcīnījuši pirmo uzvaru savā laukumā pārspējot Polijas vicečempionu Rosa Radom. Nākamais mačs šajā turnīrā jāaizvada 2. novembrī izbraukumā pret Turcijas Muratbey ar Rolandu Freimani sastāvā, bet līdz tam sestdien arī spēle LBL čempionātā Rīgā pret Barons kvartāls.
Kādreiz BK Ventspils sastāvā spēlējušais Tairons Brazeltons tika atzīts par FIBA Čempionu līgas pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju.

foto: Romāns Kokšarovs (Sporta Avīze)

Pret pirmās kārtas MVP un bijušo ventspilnieku

Jau rītvakar BK Ventspils aizvadīs nākamo FIBA Čempionu līgas spēli savā laukumā tiekoties ar Polijas klubu Rosa Radom, kas Ventspilī ierodas ar pirmajā kārtā trešajā pagarinājumā izcīnīto uzvaru pār Žaņa Peinera pārstāvēto Grieķijas PAOK un ar visa turnīra pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju Taironu Brazeltonu priekšgalā.