Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Šķēle: "Ventspilī jāpierod pat pie groziem"

Šķēle: "Ventspilī jāpierod pat pie groziem"
Armands Šķēle
Foto: bbl.net

Šovakar Olimpiskā centra “Ventspils” Basketbola hallē norisināsies cīņa ar nosaukumu “Būt BBL finālam vai nebūt”. Abas komandas - gan BK “Ventspils”, gan arī igauņu “Kalev/Cramo” - BBL finālā nav iekļuvuši ne reizi, tāpēc abām likme augsta. Kaleviešiem uzvara tuvākā nekā ventspilniekiem, tomēr BK “Ventspils” vienmēr bijusi izteikta mājas spēļu komanda, tāpēc, kuram vairāk plusu, grūti pateikt.

To apliecina arī igauņu komandas latviešu spēlētājs Armands Šķēle: “Es ļoti labi zinu, kā ventspilnieki spēlē savā laukumā. Varbūt to vēl neapzinās mani komandas biedri un treneri, jo šajā sezonā ar BK “Ventspils” vēl neesam tikušies šajā pilsētā. Tomēr es apzinos, ka šeit spēle būs mazliet savādāka, pie groziem vien ir jāpierod. Protams, šajā turnīra posmā, kad katra spēle ir izšķiroša, tās kļūst mazliet citādākas, es teiktu agresīvākas. Pats es jūtos kā pirms jebkuras citas spēles, nekādu lielu atšķirību nav.”

Tiesa Armands vēlāk piebilst, ka lielas izmaiņas spēles gaitā nebūs un paredz, ka tā būs stipri līdzīga pirmajai pusfināla mačam Tallinā: “Ventspilnieki labi pazīst mani, savukārt arī es zinu kā un ko viņi spēlē, tāpēc paredzu, ka spēle būs ļoti interesanta. ”

Jautāts par to, kā viņš pats jūtas, Armands atzīst, ka sezona bijusi smaga, bet šobrīd jūtas ļoti labi: “Man sezona bijusi tāda, ka es tikai trīs mēnešus esmu spēlējis. Nācās iejusties komandā, kura ir jau izveidojusies un nomainījies treneris, tāpēc par savu vietu nācās pacīnīties. Pamazām es to atkaroju un spēlēju ar lielu atdevi. Galvenais šobrīd man ir veselība. Priecājos, ka operācija norisinājās veiksmīgi, un jāteic, ka sācies atkal jauns posms. Pabeigšu šo sezonu, tad ceru, ka vasarā būs Latvija izlase un nākamā sezona būs jau no sākuma. Tad viss būs sakārtojies tā, kā tam būtu normāli jābūt.”

Armands Šķēle saka, ka “Kalev/Cramo” šajā sezona labāk spēlē izbraukuma spēlēs, zināms, ka BK “Ventspils” ērti jūtas savā laukumā. Kā būs šovakar, to redzēsim jau pavisam drīz. Spēles sākums 17:30!

Slēpts komentārs: Rafaello

  +7 [+] [-]

, 2013-03-21 13:22, pirms 12 gadiem
Rafaello rakstīja: Par Kalev! Par Armandu!

Armands noteikti būs BBL sezonas vērtīgākais players, jo lieliski nospēlēs šovakar un finālā Rūdupja lempjus sasies mezglā
Tad nomaini savu niku, ja jau estu šokolāde tā tīk

Domāju, fināls BBL būs interesants un neprognozējams, lai arī kurējie tur tiks! BET! PROTAMS! Par kārtīgu letiņu komendu esmu, nevis letiņu kādā komandā!

  +5 [+] [-]

, 2013-03-21 14:55, pirms 12 gadiem
Visu cieņu Armand, bet nedomāju, ka tev vairs vieta ir izlasē, uzskatu, ka jaunie ir labāki un skatoties nākotnē jāļauj tiem spēlēt ( Strēlnieks, Bertāni, Blūms ( tas gan nav jaunais ).
Es uzskatu, ka VISU VAI NEKO izlase - savu iespēju ir palaidusi garām tagad jāspēlē citiem ar dažiem pieredzējušajiem Blūmam, varbūt Janičenokam.
Lai laba veselība.

  +6 [+] [-]

, 2013-03-21 15:06, pirms 12 gadiem
Kapēc tad Janičenoks??? Šķēle bija pirmais, kas pateica, ka viņam vienalga, ko tur un uz cik ilgu laiku diskvalificē, ja aicinās būs izlasē, kamēr Krisītis izdomāja viskautko lai nespēlētu.
backetboy rakstīja: Visu cieņu Armand, bet nedomāju, ka tev vairs vieta ir izlasē, uzskatu, ka jaunie ir labāki un skatoties nākotnē jāļauj tiem spēlēt ( Strēlnieks, Bertāni, Blūms ( tas gan nav jaunais ).
Es uzskatu, ka VISU VAI NEKO izlase - savu iespēju ir palaidusi garām tagad jāspēlē citiem ar dažiem pieredzējušajiem Blūmam, varbūt Janičenokam.
Lai laba veselība.

  +3 [+] [-]

, 2013-03-21 15:59, pirms 12 gadiem
iversons rakstīja: Kapēc tad Janičenoks??? Šķēle bija pirmais, kas pateica, ka viņam vienalga, ko tur un uz cik ilgu laiku diskvalificē, ja aicinās būs izlasē, kamēr Krisītis izdomāja viskautko lai nespēlētu.
Domāju, ka ir jāatdzīst, ka šis Škēle vairs nav tas pats, kas bija Barona laikos, kad lidoja pa laukumu, vienatnē demolēja pretinieku aizsardzību arī FIBA kausā ( tā laikam saucās ) un BBL.
Personīgi es Kristapu Valteru negribu redzēt izlasē, tāpat arī Kambalu - tie nav komandas spēlētāji.

     [+] [-]

, 2013-03-21 17:34, pirms 12 gadiem
Šķēle izlasei vēl noderētu, labāks par veco Janicenoku jau nu gan ir

  +1 [+] [-]

, 2013-03-21 20:35, pirms 12 gadiem
Witcher rakstīja: Šķēle izlasei vēl noderētu, labāks par veco Janicenoku jau nu gan ir
viņi abi dzimuši vienā gadā

  +1 [+] [-]

, 2013-03-21 20:50, pirms 12 gadiem
Janicenoks vienu gadu jaunaks par Skeli
archa rakstīja: viņi abi dzimuši vienā gadā