Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

"VeA" cīnīsies par 12. uzvaru

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"VeA" cīnīsies par 12. uzvaru
Viens no Ventspils studentu līderiem Uģis Pinete
Foto: Renārs Buivids

Šodien kārtējo maču LBL 2. divīzijā aizvadīs "Ventspils Augstskolas" basketbolisti, kas savā laukumā uzņems "Līvānu" komandu un centīsies tikt pie sezonas 12. uzvaras. Spēles sākums pulksten 18.30.

Līvānieši, kas iepriekšējās sezonās bija vieni no LBL 2 līderiem, šogad tikuši vien pie trim panākumiem, toties pēdējais no tiem izcīnīt iepriekšējā mačā. Turklāt kādā! "Līvāni" savā laukumā uzņēma līgas līderus "Turības" spēlētājus un spēja sagādāt viņiem ceturto zaudējumu. Uzvaru atnesa divi Edgara Cimara sodiņi septiņas sekundes līdz mača beigām – 89:87. Cimars bija arī rezultatīvākais komandā ar 31 punktu, turklāt viņš arī septiņas reizes piespēlēja un tik pat reizes izcīnīja atlēkušās bumbas.

Ventspils "studenti" izcīnījuši trīs uzvaras pēc kārtas un turpina pakaļdzīšanos "Turībai", kuras rēķinā šobrīd ir par diviem panākumiem un vienu spēli vairāk. "VeA" ar līvāniešiem tiksies jau trešo reizi, bet līdz šim uzvaras tikušas tikai ventspilniekiem. Pirmā apļa spēlē savā laukumā ventiņi bija pārāki 80:69, bet viesos uzvarēja 84:74.

Izmantotie resursi
basket.lv