Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Endzels: „Grūti maksimāli koncentrēties, ja jāspēlē katru otro dienu”

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Endzels: „Grūti maksimāli koncentrēties, ja jāspēlē katru otro dienu”
Guntis Endzels
Foto: Mārtiņš Sīlis.

Pēc LBL mača starp BK "Ventspils" un "Liepājas lauvām", gan Guntis Endzels, gan Agris Galvanovskis piesauca spēles plāna pildīšanu, pacietību un koncentrēšanos cīņai.

"Pirmajā puslaikā nospēlējām tik slikti, jo vispār nepildījām spēles plānu. Spēlējām pārāk individuāli, katrs gribēja nomēģināt roku uzbrukumā, bet iemest nevarējām arī brīvus metienus. Arī aizsardzībā ļāvām liepājniekiem darboties pārāk brīvi. Otrajā puslaikā jau darbojāmies enerģiskāk, kas arī ļāva uzvarēt. Tā kā paldies spēlētājiem, kas pēc pārtraukuma parādīja raksturu un kārtīgi cīnījās. Galu galā tikām pie likumsakarīgas uzvaras, " skaidro ventspilnieku galvenais treneris Guntis Endzels.

Jautāts par līdzībām ar maču Valmierā, kurā ventspilnieki tomēr zaudēja, Endzels centās atrast objektīvu izskaidrojumu tam, ka spēlētāji mēdz šķirot mačus: "Grūti koncentrēties katram mačam, ja spēlēt sanāk katru otro dienu. Protams, nedrīkst būt tā, ka spēlētājs vispār nav noskaņojies, bet katru reizi cīnīties ar maksimālu atdevi arī nav viegli. Tāpēc arī grūti pateikt, vai šādai smagai uzvarai būs kāds audzinošs efekts, domājot par ceturtdienas maču ar "Rock". Grafiks tomēr mums ir ļoti saspringts."

Arī liepājnieku audzinātājs Agris Galvanovskis norādīja uz spēles plāna nepildīšanu: "Pirmajā puslaikā izpildījām spēles plānu un viss bija kārtība, bet otrajā, kad sākām steigties un spēlēt individuāli, radās problēmas. Jāspēlē pacietīgi visu maču, un tad var cerēt uz panākumu. Diemžēl mēs pieļāvām muļķīgas kļūdas, brīžiem darbojoties kā sporta skolas komanda. Protams, arī ventspilnieki mūs piespieda kļūdīties, taču lielāka vaina bija pašu galvās. Nezinu, varbūt kādam traucēja arī lielā vēlēšanās uzvarēt.”

Galvanovskis arī atklāja, ka ir apmierināts ar Sanda Buškevica iekļaušanos komandā, jo viņa pieredze ir ļoti noderīga un atzina, ka aizsargs pirmajās spēlēs kopumā darbojies labi. Toties nožēlu treneris izteica par neizmantoto iespēja aizķerties LBL divu labāko komandu skaitā: "Protams, centīsimies nosargāt otro vietu, jo tas tomēr uzreiz ļaus spēlēt pusfinālā. Šodien bija mūsu iespēja to izdarīt, taču šo situāciju neizmantojām. Cīnīsimies tālāk."

Slēpts komentārs: acidacid

  +3 [+] [-]

, 2011-03-15 22:38, pirms 13 gadiem
Ir grūti. - Ar koncentrāciju tik vien var vinnēt šādus pretiniekus kā Liepāja. + spēle tikai bija ar otro puslaiku, ja spēlēs kā pirmajā - tad tur būs ne tikai tie -20 pret Vefs, bet -30 pret LU.... ja ir kalendārs gluži kā NBA komandām - tad jāspēlē ar koncentrācijas līmeni un ar individuālo pārspēku jau no pirmajām minūtēm, lai pēc tam varētu atpūtināt līderus un ļaut spēlēt VeA puišiem nevis - izčakarēt pirmo puslaiku un mocīties ar sākumu visu spēli un neļaut VeA puišiem attīstīties un tādās spēlēs kā pret Liepāju vismaz vienam jaunajam jāiet ir startingā. bet to Eiropā neizprot, ka viens ir melnais darba darītājs - jābūt startingā un jaunais uz ko komanda tendē attīstīt.

Prieks pa Bērzu - pēc šīs sezonas jātēmē uz labu Eiropas klubu nevis jāpaliek Ventspilī, beidzot tas talants parādās arī spēlē un ir labi uz viņu skatīties gaidam uzvaru arī no Igaunijas. jo savādāk nevar būt

  +5 [+] [-]

, 2011-03-15 22:38, pirms 13 gadiem
acidacid rakstīja: VEFam tā bija ikdiena.
Koaaaa,LBL tak spēlē juniori

  +2 [+] [-]

, 2011-03-15 22:40, pirms 13 gadiem
jjuuris rakstīja: Koaaaa,LBL tak spēlē juniori
Kāda starpība? Tie paši lo*i vien ir.

  +3 [+] [-]

, 2011-03-15 22:53, pirms 13 gadiem
acidacid rakstīja: VEFam tā bija ikdiena.
Tieši tā - bija, bet Ventspilij bija un ir ikdiena

  -4 [+] [-]

, 2011-03-16 00:40, pirms 13 gadiem
DINAMO nesuuudzaaas ne briidi

     [+] [-]

, 2011-03-16 21:01, pirms 13 gadiem
acidacid rakstīja: VEFam tā bija ikdiena.