Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Rībens: "Līgums bija izdevīgs gan mums, gan Buškevicam"

Andrejs Siliņš

Rībens: "Līgums bija izdevīgs gan mums, gan Buškevicam"
Mārtiņš Rībens
Foto: bkventspils.lv

"Buškevics gan mainīs Strēlnieku saspēles vadītāja pozīcijā, gan arī pieļaujam, ka epizodiski viņi atradīsies laukumā vienlaicīgi," par līguma parakstīšanu ar Sandi Buškevicu sacīja "Ventspils" basketbola kluba ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens.

"Buškevics ir zināms spēlētājs. Viņš grib uzvarēt katrā spēlē un arī katrā mikromačā. Ar savu pieredzi var gan pamācīt jaunos un viņā varbūt vieglāk spēlētājiem būs ieklausīties nekā trenerī. Noslēdzām ar viņu līgumu, jo šobrīd tas bija izdevīgi gan mums (BK "Ventspils", aut.piez.), gan arī pašam spēlētājam. Mēs neveiksmīgi meklējām pilnvērtīgu aizstājēju Strēlniekam, bet Sandis savukārt ilgstoši bija bez darba. Viņš mums varētu šobrīd daudz palīdzēt, jo arī Jurevičus līdz janvāra vidum nevarēs palīdzēt komandai," pavēstīja Rībens.

"Buškevics spēlēs tāpat kā pārējie spēlētāji komandā, no kuriem prasām konkrētus uzdevumus katrā spēlē. "Ventspils" komandā nav iedalījums pirmais saspēles vadītājs vai otrais saspēles vadītājs, tāpat kā nav dalījums rezervistos un pamata spēlētājos. Katram spēlētājam ir uzdevums cīnīties un izdarīt visu katrā spēlē. Buškevics gan mainīs Strēlnieku saspēles vadītāja pozīcijā, gan arī pieļaujam, ka epizodiski viņi atradīsies laukumā vienlaicīgi.."

Kluba valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis uzsvēra Buškevica pieredzes pienesumu komandā: "Sezonas gaitā esam sapratuši, ka klubam ir vajadzīgi ne tikai jaunie spēlētāji, bet arī pieredzējušie. Tādēļ arī Sandis spēlēs pie mums un viņš varētu būt kā palīgs kapteinim, pamācot jaunos."

Izmantotie resursi:
ventspilszinas.lv

     [+] [-]

, 2009-12-14 15:04, pirms 15 gadiem
njā ta tas varētu būt

     [+] [-]

, 2009-12-14 15:09, pirms 15 gadiem
Tas jau diez gan pasmags uzbrauciens Galvanovskim...

  -1 [+] [-]

, 2009-12-14 15:11, pirms 15 gadiem
tas nozīmē , KAD GALVANOVSKIM NAV VĀRDA ? vai kā ?
p.s. tas toč ir pamatīgs uzbrauciens!

  +2 [+] [-]

, 2009-12-14 15:15, pirms 15 gadiem
Tad tomēr kungi ir sapratuši ka ar jaunajiem vien Eiropu neiekarot
šis lēmums par Buškevicu priecē!

     [+] [-]

, 2009-12-14 15:16, pirms 15 gadiem
vajag ņemt Helmani, ja grib lai kāds katru 1m radiusā nokļuvušu cilvēku ķer aiz elkoņa un dod vadošus norādījumus, tas ir takā slazdā iekļut! tfu! Spēle vai pārtraukums, poh.ui, visu laiku kāds tiek turēts aiz rokas, monstrs!

  +4 [+] [-]

, 2009-12-14 15:19, pirms 15 gadiem
mja BKV pastiprinas VEF solas pastiprinaties pec jauna gada un Baronam draud maksatnespeja..... tads jautrs gads solas LBL atkal

     [+] [-]

, 2009-12-14 18:12, pirms 15 gadiem
kaapec ligums BIJA izdevigs? manuprat jalieto tagadnes forma.. ligums IR izdevigs! Prieks par Bušiņu!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-14 22:15, pirms 15 gadiem
vispār jau ar šo menedžeris atzīst, ka strādājis slikti - Buškevicu jau sen varēja paņemt, bet šie pusi sezonas ar nēģeru brāķēšanu nodarbojas...