Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Brazis: "Katra spēle mums ir ieguvums"

Jānis Pārums

Brazis: "Katra spēle mums ir ieguvums"
Alģirds Brazis
Foto: Fotostudija L&J

Pēc Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles starp "Ventspils" un "Barons" komandām komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri, attiecīgi, Aļģirds Brazis un Uvis Helmanis, kā arī "Barons" spēlētājs Raimonds Feldmanis.

Aļģirds Brazis, "Ventspils" galvenais treneris: "Pats galvenais, ka uzvarējām. Var labi spēlēt un zaudēt, var slikti spēlēt un uzvarēt. Sliktās lietas? Starta piecinieks nebija gatavs spēlei, tāpēc mača sākums tika izgāzts. Pie tāda sastāva kāds mums ir, nedrīkstam tā zaudēt atlēkušās bumbas. Slikti metām arī soda metienus. Viss ir galvā! Treniņos viss kārtībā, bet izej laukumā spēlē un baidies. Mums bijušas vairākas spēles pēc kārtas, tāpēc gribēju spēles laiku sadalīt līdzīgi. Mēs vēlu savācām komandu, tāpēc katra spēle mums ir ieguvums. Štimacs uz Ventspili atbrauca ne visai gatavs, bet šobrīd uzlabo sportisko formu. Pirms katra treniņa viņš kopā ar fiziskās sagatavotības treneri 30 minūtes strādā individuāli. Tieši tāpēc viņš šobrīd izskatās tā, kā izskatās, jo viņam ir lielāka slodze, taču domāju, ka nākotnē tas atmaksāsies. Viņš pats ļoti grib strādāt. Mums ir labs kapteinis [Akselis Vairogs]. Viņš var nospēlēt labi vai slikti, bet kā kapteinis viņš izdara lielu darbu, arī palīdz iejusties komandā viesspēlētājiem. Ja Akselis nospēlē slikti, viņš to pārdzīvo, taču ļoti pozitīvi, ka viņš domā ne tikai par sevi, bet arī par pārējiem."

Uvis Helmanis, "Barons" galvenais treneris: "Spēle, it sevišķi otrais puslaiks nebija tas, ko mēs gribējām, lai gan iesākām labi. Ventspilnieki mums gāja cauri kā pa sviestu. Uzdevums nav izpildīts un ar galarezultātu neesmu apmierināts. Ceru, ka spēsim uzlabot sniegumu. Daži spēlētāji pievienojās pēdējās dienās, daži nav tādā formā, kādā vēlētos, tas arī ietekmēja mūsu veikumu. Esam savākuši vairāk bumbu pie viņu groza, bet ar to vien šo spēli neuzvarējām. Pretinieki daudz punktu guva no groza apakšas. "

Raimonds Feldmanis, "Barons" spēlētājs: "Zaudējums nav jāpārdzīvo, mums viss vēl priekšā, sezona ir gara. Pie daudz kā jāstrādā – iekritām daudz aizsardzībā. Man tiek dota iespēja, cenšos sevi pierādīt."