Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Rībens: "Izslēgšanas spēlēs ir pilnīgi cits basketbols"

Andrejs Siliņš

Rībens: "Izslēgšanas spēlēs ir pilnīgi cits basketbols"
Mārtiņš Rībens
Foto: bkventspils.lv

"Izslēgšanas spēlēs ir pilnīgi cits basketbols, kad komandas cīnās pat vairāk nekā ar 100 % atdevi, tāpēc komanda jau jāmobilizē un jāgatavo šīm gaidāmajām cīņām," pirms "Ventspils" cīņas ceturtdaļfinālā pret "Zemgali" Latvijas Basketbola līgā (LBL) saka kluba ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens.

"Patīkami, ka jaunie spēlētāji spēja saņemties un atspēlēties, kā arī spēles izšķirošajos brīžos iemest tādus metienus, kas tikai dod pārliecību par saviem spēkiem un varēšanu. Cerams, ka šādas uzvaras tikai vairos skatītāju skaitu tribīnēs un aizpildīs tukšās vietas, jo jau tagad jūtams, ka skatītāju skaits ar katru spēli palielinās," pārdomās pēc uzvaras pār Rīgas VEF Baltijas līgas ceturtdaļfinālā dalās Rībens.

"Komandā viss tiek darīts soli pa solim. Paskatoties kalendārā, redzam, ka tuvākās spēles ir Latvijas čempionātā ir ar "Zemgali", tāpēc komanda sāk gatavoties un koncentrēties spēlēm pret šo pretinieku. Izslēgšanas spēlēs ir pilnīgi cits basketbols, kad komandas cīnās pat vairāk nekā ar 100 % atdevi, tāpēc komanda jau jāmobilizē un jāgatavo šīm gaidāmajām cīņām," ģenerālmenedžeris teic, ka komanda vēl nedomā par mačiem BBL "Final Four", jo vispirms gaidāmas cīņas LBL ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
ventasbalss.lv

  +3 [+] [-]

, 2010-04-05 13:06, pirms 14 gadiem
''Zemgale'' šosezon LBL divreiz uzvarēja Liepāju - 84:74, 83:74, vienreiz Valmieru - 95:90.
Ar plikām rokām viņus nepaņemt.

''Zemgalei'' spēlēs Gubāts?

     [+] [-]

, 2010-04-05 13:51, pirms 14 gadiem
Jā Rībena kungam derētu piebilst ka gan Pusfināls,gan Fināls(ja tiks tajā)sāksies pretinieku laukumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-05 14:13, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: A kāda starpība, kur sāksies pusfināls vai fināls?
Tiešām.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-06 11:14, pirms 14 gadiem
Ka tad sita!Klubs neapsveica Ernestu dzimsanas diena.Kauns pa visu Ventspili.