Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Butauts: ""Žalgiris" spēlēja teicami"

Andrejs Siliņš

Butauts: ""Žalgiris" spēlēja teicami"
Ramūns Butauts un Aeriks Sanderss.
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc aizvadītās SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) "Final Four" spēles pret Kauņas "Žalgiris" vienību Rīgas ASK galvenais treneris Ramūns Butauts dalījās iespaidos par spēli.

"Apsveicu Kauņas "Žalgiris" komandu ar uzvaru labā spēlē," iesāka Butauts. "Viņi aizvadīja ļoti labu spēli, parādot teicamu sniegumu. Tai pašā laikā man nekādā gadījumā nav kauns par savas komandas parādīto spēli. Zaudējām ar 18 punktiem, un tas arī diezgan objektīvi parāda abu komandu spēku samērus."

"Tas nav mans darbs vērtēt tiesnešus un viņu darbību," uz jautājumu par strikto tiesāšanu atbildēja treneris. "Es to nekad neesmu darījis un arī nedarīšu."

"Esmu bijis kazino, bet nekad neesmu tajā spēlējis," jautāts par nākamo spēli par trešo vietu pret "Barons/LMT", teica Butauts. "Tāpēc es neprognozēšu neko. Pienāks rītdiena, spēlēsim, redzēsim, kā būs. Katrā ziņā noteikti centīsimies darīt visu, lai varētu izcīnīt uzvaru."

Slēpts komentārs: nos89

  -1 [+] [-]

, 2008-04-26 07:45, pirms 16 gadiem
vienkārši neticu, ka ar Butauta izvēlēto spēles stilu (ar skriešanu un bez smaga darba aizsardzībā visas spēles garumā) ASK līmeņa klubam iespējams Žalgiri vai LR uzvarēt!

jo Žalgiri var apturēt tikai ļoti laba aizsardzība, bet Ārzemnieku Sporta Klubu var apturēt gan pretinieka aizsardzība, gan pašu kļūdas un neizmantotās iespējas.

  +4 [+] [-]

, 2008-04-26 09:32, pirms 16 gadiem
Daukis rakstīja: vienkārši neticu, ka ar Butauta izvēlēto spēles stilu (ar skriešanu un bez smaga darba aizsardzībā visas spēles garumā) ASK līmeņa klubam iespējams Žalgiri vai LR uzvarēt!

jo Žalgiri var apturēt tikai ļoti laba aizsardzība, bet Ārzemnieku Sporta Klubu var apturēt gan pretinieka aizsardzība, gan pašu kļūdas un neizmantotās iespējas.

zalgeris un rytas un barons taadi pashi arezmnieku sporta klubi taa kaa nelecies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-26 11:27, pirms 16 gadiem
ferma22 rakstīja: zalgeris un rytas un barons taadi pashi arezmnieku sporta klubi taa kaa nelecies

tik tāds sīkums, ka Tevis pieminētajām komandām ārzemnieki palīdz labus rezultātus Eirokausos sasniegt, bet SKA leģionāru kuplajam pulkam augstākais sapnis ir LBL tituls...

     [+] [-]

, 2008-04-26 14:58, pirms 16 gadiem
Daukis rakstīja: tik tāds sīkums, ka Tevis pieminētajām komandām ārzemnieki palīdz labus rezultātus Eirokausos sasniegt, bet SKA leģionāru kuplajam pulkam augstākais sapnis ir LBL tituls...

labi, par Lietuvas klubiem neko neteikšu, bet runājot par Baronu... FIBA kausā pieveikt beļģu komandu, kura ir vēl vājāka nekā Tartu Rock. un pie tam tikai ar 1 punktu... nu nezinu, nezinu.