Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Esam sasnieguši maksimumu"

Andrejs Siliņš

Butauts: "Esam sasnieguši maksimumu"
Ramūns Butauts
Foto: Romualds Vambuts

Pēc SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) "Final Four" spēles par trešo vietu Rīgas ASK galvenais treneris Ramūns Butauts dalījās iespaidos par maču.

"Uzskatu, ka esam sasnieguši maksimāli labāko iespējamo rezultātu," pēc bronzas medaļu saņemšanas sacīja treneris. "Ja skatāmies objektīvi, gan "Žalgiris", gan "Rytas" ir citas klases komandas."

""Barons/LMT" spēlēja labi, jo sevišķi spēles sākumā. Viņi uzņēmās iniciatīvu pirmajā ceturtdaļā un panāca sev vēlamo rezultātu ar to," mača nesekmīgo sākumu ASK komandas izpildījumā komentēja treneris. "Taču turpinājumā mēs spējām pārņemt iniciatīvu savās rokās un izcīnīt uzvaru."

Komentējot savas komandas rezultatīvākā spēlētāja Andra Mažuta sniegumu, Butauts izteicās kodolīgi: "Mažutis bija viennozīmīgi mača MVP (vērtīgākais spēlētājs)."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-04-27 00:03, pirms 16 gadiem
vēl jau redzēsim kā ies LBL, bet nez kapē man liekas, ka ASK arī tur triumfēs. tiesa gribu redzēt cīņu visās spēlēs un arī pagarinājumus, joa es fanoju par ksaistu basketbolu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-04-27 00:10, pirms 16 gadiem
Piekrītu! Esam trešie spēcīgākie Baltijā, uzreiz aiz divām Eirolīgas komandām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-27 00:16, pirms 16 gadiem
bedwetter rakstīja: nu pareizi jau ir . Netektu gluži maksimumu bet domāju ka ASK droši var saukties par trešo spēcīgāko komandu baltijā

es negribetu teikt ka ask butu loti stipraka par baronu, vai otrādi. šo divu komandu dueļos vienmēr visu izšķir veiksme un speles ir saspringtas.

  +4 [+] [-]

, 2008-04-27 00:17, pirms 16 gadiem
To bedwetter: kā tas ir neteiktu ka gluži maksimumu... es gan teiktu ka Butauts kā parasti politkorekti izteicies... tieši pareizi tas arī ir maksimums. Mans iespaids par fināla spēli - jebkurš kas kautcik sajēdz no grozabumbas varēja redzēt ka rytas, zalgiris tiešām ir citas klases komandas. Bija sajūta ka iepriekšējā dienā abas komandas spēlēja ar procentiem 80 no savas varēšanas... šodien abu komandu izpildījumā bija pavisam cits sniegums - maksimāla koncentrācija jau no pirmās minūtes un spēlēja tikai labākie - rezervisti, kas vakar krietni izspēlējās, šodien laukumā tika tikai epizodiski un daudzi netika vispār. Tāpēc viss ir pareizi teikts par maksimumu. Diez vai kāds no LT lielajiem klubiem zaudētu 1 konrkētā spēlē kur viss izšķiras no šīs viensa spēles kā tas ir fināla 4 turnīrā... t.i es gribētu teikt kā viens te vakar izteicās latvijas klubam līdz bbl zeltam kā līdz mēnesim.

btw ASK malachi nokapaaja, izciiniija uzvaru... Jahovichs malacis shodien labi dariijaas, uznjeemaas iniciatiivu bija arii rezultatiivs, vaaca bumbas - vopshem cepur' nost
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-04-27 00:42, pirms 16 gadiem
Mažutis teicami nospēlēja, bet tomēr MVP es dotu Jahovičam. To melno darbu, ko Jahovič izdarīja varēja redzēt visi, kas maču skatījās. Viņam šodien gāja spēle no rokas. Patizli izskatījās abu kmandas centru spēlētāji, izņemot varbūt Bērziņu, kuru nevar uzskatīt par centru. Bērziņš būtu labs, ja varētu ilgāk tikt laukumā, tmēr pats izkārto tā, lai mazāk tiktu. Tas ir dēļ piezīmēm, reizēm viņš tās izdara tik muļķīgas, ka liekas, ka pirmo gadu basketbolu spēlē, bet pareizi te esportā dažs specs teica, potenciāls viņam ir liels, atliek tikai to atīstīt.

  +2 [+] [-]

, 2008-04-27 01:27, pirms 16 gadiem
DeGunS rakstīja: es negribetu teikt ka ask butu loti stipraka par baronu, vai otrādi. šo divu komandu dueļos vienmēr visu izšķir veiksme un speles ir saspringtas.

Princīpā piekrītu, bet katra spēle pierāda, kurš ir spēcīgāks gan taktiski, gan individuāli, gan pēc veiksmes faktora. Šodien tie bija ASK, tā kā nav ko gausties un gan jau pienāks arī Barona veiksme.

     [+] [-]

, 2008-04-27 02:48, pirms 16 gadiem
Pie Barons uzvaras... visi vareetu teikt taadus pashus vaardus kaa par ASK... uzskatu, ka bija laba speele, uzvareeja uz sho briidi laabaak sagatavojusies komanda... visu cienju Baronam - respekt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-27 14:54, pirms 16 gadiem
Jā, nu es uz šo maksimumu pat necerēju, pēc sastāva Barons likās favorīts, pa ceļam uz šo medaļu būtu jāsasit arī Ventspils, ja šie neizgāstos Kalevam. Tapēc patiešām necerēju, ka ASK šo medaļu izdosies iegūt. Bet tas ir noticis !!!