Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Lietuviešu cīņā uzvar "Alytus"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Vienīgajā šī vakara SEB BBL spēlē Izaicinājumā kausā tikās divas Lietuvas komandas – "Techasas" uzņēma "Alytus". Spraigā galotnē uzvaru 101:95 svinēja viesi.

"Alytus" mača pieteica desmit vīrus, bet visa mača smagumu faktiski nācās iznestiem pieciem spēlētājiem. Tomēr mājās un ar pilnu sastāvu spēlējošie "Techasas" no tā daudz vieglāk nekļuva.

Pirmā ceturtdaļa aizritēja līdzīgā cīņā, un tikai tās beigās 'Techasas" ieguva kaut cik ievērojamu pārsvaru – 27:20. Mājiniekiem laiku pa laikam izdevās attālināties, bet viesi tik pat regulāri atkal vilka klāt. Pirmo puslaiku komandas nospēlēja ļoti rezultatīvi, bet četru punktu pārsvars bija "Techasas" spēlētājiem – 52:48.

Trešā ceturtdaļa ritēja pēc tāda paša scenārija, bet tās beigās kļuva skaidrs, ka mača izskaņā var gaidīt trilleri. "Alytus" pamanījās pietuvoties vēl divus punktus tuvāk – 73:71. Pēc trim pēdējās ceturtdaļas minūtēm tablo rādija 78:78, bet tieši trīs minūtes līdz mača beigām viena punkta pārsvars 85:84 bija viesiem.

Mazākumā spēlējošie viesi pēdējās minūtēs tomēr bija saglabājuši vairāk spēku. Vispirms "Alytus " panāca četru punktu pārsvaru, bet mača beigās, precīzi metot soda metienus, ieguva vēl ievērojamāku pārsvaru, svinot uzvaru 101:95.

SEB BBL Izaicinājuma kauss

Techasas – Alytus 95:101 (27:20, 25:28, 21:23, 22:30)

Izmantotie resursi:
bbl.net