Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

V. Valters: "Transfēru tirgū esam pastrādājuši labi"

Jānis Celmiņš

V. Valters: "Transfēru tirgū esam pastrādājuši labi"
Valdis Valters
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Spēle bija diezgan asa un brīžiem pat ļoti rupja," pēc uzvaras pār "Nevežis" komandu (79:77) ''MasterCard'' Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas regulārā čempionāta pēdējā spēlē portālam Sportacentrs.com atzina "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters.

Jau ziņojām, ka šodien ''MasterCard'' Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas regulārā čempionāta pēdējā spēlē ''VEF Rīga'' saspringtā spēlē pārspēja Ķedaiņu ''Nevežis'' ar rezultātu 79:77, tādējādi iekļūstot izslēgšanas spēlēs.

Pēc spēles sarunā ar portālu Sportacentrs.com iespaidos dalījās "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters. "Spēle bija ļoti smaga. Pirmajā puslaikā laukumā nedevās Makalags, kuram ir neliels savainojums. Spēle bija diezgan asa un brīžiem pat ļoti rupja. Sekojām līdzi visām spēlēm, kuras risinājās paralēli un redzējām, ka visas iet tā kā mums nepieciešams. Beigu beigās mūsu spēle neizšķīra pilnīgi neko. Mēģinājām uzvarēt mača galotni, kas arī veiksmīgi izdevās."

Neskatoties uz iepriekš izplatīto paziņojumu par nopietnu savainojumu, šovakar spēlēja arī Ivans Ņiļubovs. "Jā, bet viņa spēles laiks bija neliels. Īsti gatavs spēlēt viņš vēl nav." Garajā galā problēmas komandai joprojām netrūkstot. Visi pieci komandā esošie viesspēlētāji palikšot komandā un nevienu sūtīt mājās neesot komandas vadības plānā. "Gan Ņiļubovam, gan Makalagam, gan Labuckam ir savainojumi. Šobrīd esam maksimāli nodrošinājušies pret to, ja kāds gūst kādu savainojumu. Ja visi ir sastāvā, tad rotācijā spēlētāji pietiek. Konkurence ir laba lieta un visi ir spiesti strādāt ar maksimālu atdevi."

"Transfēru tirgū esam pastrādājuši labi. Esam tikuši pie Sanda Valtera, Tadža Makalaga un šobrīd arī Jaunzēlandes izlases centra. Ja salīdzina ar "Ventspils" komandu izskatās, ka mūsu papildinājumi varētu būt visspēcīgāki, tagad jāredz kā sastāvā iespēlēsies jaunais centrs un arī Gatis Jahovičs, kurš nav spēlējis visu sezonu," treneris uzskata, ka komandas veidošanā paveikts labs darbs.

     [+] [-]

, 2010-03-13 23:28, pirms 15 gadiem
Labi strādā Misus, kurš 2009.gadā uz Liepāju atveda Kožeņecu no Ukrainas.

Citi strādā ne labi, ne slikti.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-13 23:31, pirms 15 gadiem
Sogad LL,Vef,BKV,Baron un BKValmiera ir atradusi labus speletajus sev...

Nu Vefins ir vislabak iepircies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Dr.med.Mengele

     [+] [-]

, 2010-03-13 23:38, pirms 15 gadiem
Valdis Valters. "Spēle bija ļoti smaga. Pirmajā puslaikā laukumā nedevās neviens."'

     [+] [-]

, 2010-03-13 23:38, pirms 15 gadiem
Valdis Valters. "Spēle bija ļoti smaga. Pirmajā puslaikā laukumā nedevās neviens."'

  +6 [+] [-]

, 2010-03-13 23:46, pirms 15 gadiem
Baronam nekad nav bijusi situācija, kad kāds leģionārs jāatstāj malā LBL spēlē. ASK gan tā bija finālā pret Baronu un tagad tieši tāda pati situācija arī VEF! Bagāti dzīvojam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-14 00:22, pirms 15 gadiem
Interesanti ,ka paņemot nevienam nevajadzīgu spēlētāju ,to tagad sauc par labu darbu transfēru tirgū

Skudriniek,neesi vēl pamanījis,ka W ātri aizmirst ko solījis/darījis/teicis? Tā viņam ir pašsaprotama lieta

     [+] [-]

, 2010-03-14 02:06, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Tas Valters laikam pārāk augstu vērtē to LBL titulu, ka gatavs pirkt visu ko, lai tikai dabūtu trofeju.
nu tomēr tas ir galvenais tituls kas ir LV klubiem, jo viņa iegūšana faktiski garantē piedalīšanos labākajā no pieejamajiem Eiropas klubu kausiem.... tāka nenovērtē par zemu...

mjā jāatzīst ka ja tās veselības problēmas ir īslaicīgas tad VEF tomēr patreiz ir pastiprinijājies un pēc sastāva kļuvis par pretendentu NR1 uz titulu... un tad jau BKB;BKV;BKVal.;BKL.. da jebkādā secībā...

     [+] [-]

, 2010-03-14 09:40, pirms 15 gadiem
Vienīgais labums, ka VEF tagad samaksās 5000 LS jaunatnes basketbola attīstībai, kā tas paredzēts par leģionāru kvotu pārsniegšanu.

     [+] [-]

, 2010-03-14 11:55, pirms 15 gadiem
1 rakstīja: Labi strādā Misus, kurš 2009.gadā uz Liepāju atveda Kožeņecu no Ukrainas.

Citi strādā ne labi, ne slikti.
Lai iemāca Misus viņām spēlēt aizsardzībā un uzbrukumā uz komandu tad šo transfēru varēsim nosaukt par veiksmīgu.

     [+] [-]

, 2010-03-14 17:51, pirms 15 gadiem
labi pastraadaajushi :
kaa vienmeer jautri lasot valtera "domu graudus".

ja man buutu nauda, es noirktu king james, garnett, kobi, veidu un po gazolu.
valdi nopirkt speeleetaajus, ja ir naudu, nav nekaada lielaa maaksla.

talantu fabrika paarveershas par... nigeru fabriku.