Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Kalves klubs paliek bez galvenā trenera

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kalves klubs paliek bez galvenā trenera
Gintars Krapiks
Foto: Digitale/Scanpix

Pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma Lietuvas līgas pastarītei no Alītas (108:113) savu amatu nolēmis atstāt Ķēdaiņu ''Nevežis'' galvenais treneris Gintars Krapiks, kurš, būdams pie komandas stūres, atrada veidu, kā produktīvi izmantot latviešu uzbrucēju Ernestu Kalvi.

Kā raksta Lietuvas mediji, 49 gadus vecais treneris komandu atstājis vāju rezultātu dēļ. Krapika virsvadībā ''Nevežis'' Lietuvas čempionātā izcīnīja tikai trīs uzvaras un piedzīvoja deviņus zaudējumus, pēdējo no tiem vakar - pret pārliecinoši vājāko sacensību komandu ''Alytus'' (108:113, Kalve šajā mačā izcēlās ar 23 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām).

Baltijas līgā Ķēdaiņu klubam klājas samērā labi - 11 uzvaras un pieci zaudējumi kopvērtējumā dod sesto vietu 12 komandu konkurencē. 17. februārī ''Nevežis'' viesosies Latvijā un sacentīsies ar Kalves bijušo komandu no Ventspils.

Gintars Krapiks ''Nevežis'' komandā strādāja kopš pagājušā gada beigām un savulaik vadījis tādas komandas kā Kauņas ''Žalgiri'' un Kazaņas ''Unics''. ''Kluba valde tiksies rīt, lai pieņemtu lēmumu par to, kurš komandu vadīs turpmāk,'' Lietuvas medijos citēts ''Nevežis'' direktors Arūns Danilevičs.

Izmantotie resursi:
Krepšinio naujienos, nba, lkl | Krepsinis.net

  +2 [+] [-]

, 2011-02-11 18:30, pirms 13 gadiem
Brazis? W?

  +1 [+] [-]

, 2011-02-11 22:08, pirms 13 gadiem
uz DAL! Kadam teamam noderēs!