Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Valmieras mērs tiekas ar SK "Valmiera" spēlētājiem

Andrejs Siliņš

Valmieras mērs tiekas ar SK "Valmiera" spēlētājiem
Inesis Boķis un "Valmiera"
ģenerālmenedžeris Jānis Kļaviņš

Lai apsveiktu ar vēsturisko uzvaru pār komandu "Žalgiris" SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēlē pagājušās nedēļas beigās, otrdien Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis tikās ar basketbola komandas "Valmiera" spēlētājiem un komandas vadību.

Uzrunājot komandas dalībniekus, Valmieras mērs pateicās par teicamo spēli un novēlēja tādus pat rezultātus arī turpmāk.

„Basketbols Valmieras pilsētai ir un būs nozīmīgs sporta veids,” sacīja Boķis, piebilstot, ka vislabākais rādītājs komandas spēlei ir skatītāju pārpildītās tribīnes, kā arī ovācijas, kādas spēles laikā ar „Žalgiris” nebija vērotas sen.

Jau ziņots, ka svētdien, 5.oktobrī SEB Baltijas basketbola līgas spēlē Vidzemes Olimpiskajā centrā lietuviešu komanda „Žalgiris” sensacionāli zaudēja basketbola komandai „Valmiera”- 82:90.

Valmieras pilsētas pašvaldība ir arī viens no sporta kluba „Valmiera” finansiālajiem atbalstītājiem, kura paspārnē darbojas basketbola komanda „Valmiera”.

Informāciju sagatavoja:
Inese Kazuša
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-07 20:37, pirms 16 gadiem
Jo vairāk Valmieras pilsētas dome verēs atļauties atbalstīt komandu jo labākus spēlētājus komanda varēs atļauties iegādāties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja