Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Veselovs: "Ar sezonu BBL nav apmierināts neviens"

Andrejs Siliņš

Veselovs: "Ar sezonu BBL nav apmierināts neviens"
Pāvels Veselovs
Foto: Renārs Buivids

"Komandai pietrūka veiksme un, iespējams, arī meistarība," pēc zaudējuma Tallinas "Kalev/Cramo" pēdējā MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) regulārā turnīra spēlē neveiksmīgo sezonu skaidroja "Valmieras" komandas uzbrucējs Pāvels Veselovs.

"Galvenokārt tā bija aizsardzība, kurā pieļāvām mazas un lielas kļūdas. Ja izpildām spēles plānu, tad viss notiek, bet šoreiz to neizdarījām, jo trenera uzdevums bija pareizi nospēlēt aizsardzībā," zaudējuma iemeslus meklēja Veselovs. "Uzbrukumā arī ne gluži viss sanāca, jo daži neatcerējās visas kombinācijas. Pretinieki turklāt bija pieredzējušāki un aizsardzībā mūs apspēlēja."

"Protams, ar regulāro sezonu BBL neviens nav apmierināts. Komandai pietrūka veiksme un, iespējams, arī meistarība. Tāpat sezonas sākumā bija nepārtraukti savainojumi spēlētājiem, kas liedza spēlēt savā labākajā sastāvā. Pašlaik jāsakārto spēle aizsardzībā un jāgatavojas nākamajām spēlēm," apņēmību nav zaudējis viens no valmieriešu līderiem.

Informāciju sagatavoja
Kate Glika
BK Valmiera Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste