Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Otersons: "Prieks par labu komandas spēli!"

Otersons: "Prieks par labu komandas spēli!"
R. Otersons (no kreisās) un R. Butauts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc sestdien aizvadītās SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) pirmās ceturtdaļfināla spēles Tallinā savos iespaidos ar portālu eSports.lv dalījās "ASK Rīga" komandas treneris Raivo Otersons.

Atgādināsim, ka cīņā ar Tallinas "Kalev/Cramo" vienību rīdzinieki svinēja uzvaru 62:56. Abu komandu atbildes spēle Rīgā paredzēta nākamajā piektdienā.

"Šodien labu sniegumu parādīja abas komandas, īpaši aizsardzībā. Jāatzīst, ka mača tiesneši pieļāva diezgan asu spēli un centās īpaši "nejaukties" ar sodu došanu. Liels prieks, ka uzvarējām, bet vēl lielāks prieks par parādīto komandas spēli kopumā. Varējām beigās panākt arī astoņu vai desmit punktu starpību, bet igauņi ļoti sīksti cīnījās aizsardzībā," sacīja Otersons.

"No spēlētājiem nevienu īpaši izcelt nevēlos, varu tikai uzteikt Bramletu, kurš, neraugoties uz mikrotraumu, laukumā savas minūtes atstrādāja godam un tika galā ar tiem uzdevumiem, kādi viņam bija izvirzīti. Tāpat veiksmīgi mačā iesaistījās rezervisti. Šīsdienas uzvara mums ir labs uzmundrinājums pēc zaudējuma Ventspilij un grūtajām cīņām ar "Nevežis". Esam atguvuši ticību saviem spēkiem," piebilda treneris.

Runājot par gaidāmo atbildes spēli, Otersons atbildēja lakoniski. "Seši punkti mūsdienu basketbolā nekas nav. Daudz ko izšķirs tas, kā abas komandas būs noskaņojušās mačam."

  +2 [+] [-]

, 2008-04-05 20:47, pirms 17 gadiem
Man arī prieks, galvenais, ka ASK kļūdu skaits (11) bija mazs salīdzinājumā ar citām šīssezonas spēlem.
Slēpts komentārs: krievs

  +7 [+] [-]

, 2008-04-05 21:28, pirms 17 gadiem
Ir ok, Izbraukumā pret Kalev, kas uzņēmuši ļoti labu sportisko formu (2 reiz +15 pret ven) kaut gan pašiem ASK vēl kā pa kalniem! Labs rezultāts +6! Ar katru spēli jacer, ka būs labāk un pārliecība augs, pavasaris jau jūtams nāsīs!
Gribās arī uz Šauļiem aizbraukt un ne jau lai redzētu kalevus un saulītes!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-05 22:10, pirms 17 gadiem
Malači ASK. teikšu godīgi necerēju uz sešu punktu pārsvaru Tallinā. Sobīd labākais rezultāts BBL no LV komandām. Jāatzīst ka pretinieks arī tomēr nav Šauļi savās mājās, bet šādas priekšrocības ir nopelnītas, jo 3.v. regulārajā čempī.

     [+] [-]

, 2008-04-06 00:52, pirms 17 gadiem
~!NOSKAŅOŠANĀS.. tad nu lai visi labie gari stāv klāt tam processam beidzot! pēc tam, ka zaudēs interesantā cīņā Žalgirim uz viņu svētītās mājas Lietuvas zemes - tas jau būs cits jautājums...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja