Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:985, Did:0, useCase: 3

Jānis Blūms atbalsta Saldus sporta skolas meitenes

Jānis Blūms atbalsta Saldus sporta skolas meitenes
Jānis Blūms, treneris Pēteris Višņēvics un Saldus sporta skolas meitenes

Latvijas vīriešu valstsvienības un "VEF Rīga" kapteinis Jānis Blūms pirms OlyBet Latvijas Basketbola līgas spēles "VEF Rīga" - BK "Saldus" pasniedza čeku 1000 eiro vērtībā dzimtās Saldus sporta skolas meiteņu basketbola komandai, kas gatavojas pirmo reizi piedalīties starptautiskā turnīrā ārzemēs. 

"Aicinu visus valstsvienības basketbolistus, kas to var atļauties, atbalstīt savas dzimtās vietas vai sporta skolas. Runa nav par astronomiskām summām, bet jebkāda veida atbalstu savējiem - vai tas būtu finansiāli, ar inventāru vai kāda turnīra izmaksu nosegšanu," Latvijas valstsvienības kapteinis Jānis Blūms aicina arī savus kolēģus neaizmirst par paaudžu solidaritāti.

34 gadus vecais Blūms Latvijas klubā atgriezies pēc 10 gadu pārtraukuma, kura laikā spēlējis Lietuvas, Itālijas, Spānijas, Grieķijas un Kazahstānas komandās. Latvijas valstsvienības sastāvā Blūms spēlē kopš 2002.gada, 15 sezonu laikā piedalījies 140 spēlēs (5.rezultāts komandas vēsturē) un sešos Eiropas čempionāta finālturnīros.

Akcija "Atceries par savējiem" aizsākās 2014./2015. gada sezonā, kad, Latvijas Basketbola savienības aicināti tajā iesaistījās Latvijas vīriešu un sieviešu līgu klubi. To pārstāvji apmeklēja Latvijas basketbola veterānus, uzklausot atmiņu un pieredzes stāstus, kā arī pārrunājot basketbola aktualitātes.