Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2821, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies 2. kārta Valmieras Pilsētas čempionātā

Noslēgusies 2. kārta Valmieras Pilsētas čempionātā
Foto: Agnese Straume

19. novembrī norisinājās Valmieras Pilsētas čempionātam (VPČ) basketbolā 2016./2017. 2.kārta, kurā tika aizvadītas septiņas spēles. Pie uzvarām šajā kārtā tika komandas „Rūjiena”, „Valmiera Glass”, „Trimpus”, „Beverīnas kuiļi” (visi 1.līga), savukārt 35+ līgā uzvaras izcīnīja „Smiltene”, „Oši” un „Veikals Pus12”.

Visas dienas garumā, Valmieras 5.vidusskolas zālē tika aizvadītas septiņas spēles no kurām četras 1.līgas ietvaros. Pirmajā dienas spēlē „Rūjiena” ar rezultātu 96:93 uzvarēja „Klondaika” un izcīnīja savu otro uzvaru divās spēlēs. Dienas otrajā spēlē „Valmiera Glass” ļoti rezultatīvā spēlē ar 138:73 pārspēja pagājušā gada čempionus. Citā spēlē „Beverīnas kuiļi” spraigā spēles izskaņā ar 84:78 sagādāja „Vidzemes Augstskolu” otro zaudējumu divās spēlēs. Dienas pēdējā spēlē starp „Green Thunder” un „Trimpus” pamatlaiks noslēdzās neizšķirti. Tikai otrajā papildlaikā ar rezultātu 79:75 veiksmīgāki bija komanda „Trimpus”. Izcilu sniegumu 1.līgas spēlēs parādīja Oto Grīnbergs (Valmiera Glass), kas guva 46 puntus, bet viņa komandas biedri Dinārs Sārs un Gvido Balodis savāca triple-double. „Klondaika” komandā ar 35 punktiem izcēlās Artūrs Vītols, bet „Rūjiena” sastāvā – 32 punkti Artūram Penkam.

35+ līgā aizvadīt trīs spēles, kā pirmie laukumā devās „Veikals Pus12”, kas ar 66:51 pārspēja komandu „Valleta”. Otrajā 35+ līgas spēlē komanda „Oši” izcīnīja savu pirmo uzvaru šosezon ar 73:60 pārspējot pagājušā gada čempionus „Banāni”. Trešajā spēlē turnīra jaunpienācēju duelī veiksmīgāki izrādījās „Smiltene”, kas ar 81:62 uzvarēja „Old Crabs-Limbaži”. Individuāli veiksmīgākie otrās kārtas spēlēs šajā līgā bija Ingars Veide (Oši) un Gatis Preimanis (Old Crabs-Limbaži), kuri katrs spēja gūt pa 30 punktiem spēlē.

Nākamās turnīra spēles paredzētas 26. un 27. novembrī Valmieras 5. vidusskolas zālē, kad norisināsies 3. spēļu kārta ar astoņām spēlēm abu dienu garumā. Turnīru organizē „Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola” sadarbībā ar Valmieras Pilsētas pašvaldību un atbalstītājiem t/c Valleta, Tālavas Sidrs, Ballzy basketbola veikalu un bāru Tinte.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Svw... ;

Failiem.lv: https://failiem.lv/u/4rwdjbvz#_