Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Portnovs

Foto: Basketbolisti un Valsts prezidents talko un uzstāda grozu Ogrē

Sestdien, 23. aprīlī notika ikgadējā Latvijas Lielā talka un septīto gadu pēc kārtas tajā aktīvi iesaistījās arī Latvijas Basketbola savienības darbinieki, kuri kopā ar Aldaris LBL komandas “Ogre/Kumho Tyre” un VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas dalībniekiem uzstādīja visiem pieejamu basketbola grozu Zilo kalnu pr. 20 pagalmā, netālu no dabas parka “Ogres Zilie kalni”. Basketbolistiem palīgos bija pieteicies arī Lielās talkas patrons Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Kopā ar Aldaris Latvijas Basketbola līgas komandas “Ogre/Kumho Tyre” spēlētājiem un kluba vadību, kā arī Ogres Basketbola skolas audzēkņiem sakārtojām dabas parka “Ogres Zilie kalni” teritoriju.

Palīgos basketbolistiem bija ieradies arī Lielās talkas patrons Valsts prezidents Raimonds Vējonis, kurš pats brīvajā laikā labprāt spēlē basketbolu un atbalsta savas pilsētas klubu.

Pēc talkošanas visi iesaistītie tika aicināti uz kopīgu zupu, neformālām sarunām un fotografēšanos.

Iepriekšējos gados Basketbola savienība un VEF LJBL, sadarbībā ar atbalstītājiem un pašvaldībām, grozus uzstādīja katrā Latvijas reģionā un Rīgā. Akcija turpināsies arī nākamgad.


Latvijas Basketbola savienībai jauna adrese

Kopš 2016.gada 1.jūlija esam sastopami Rīgā, Ieriķu ielā 3, C-2, 602 (6.stāvā). Pirms pirmā apmeklējuma vēlams piezvanīt un saņemt instrukciju par optimālo maršrutu. Tālruņa numurs nav mainījies: 67292087; e-pasts: lbs@lbs.lv
7

Basket.lv lietotājiem: ierastā adrese, jauns veidols

Rīt, 28. februārī, atverot Latvijas Basketbola savienības mājaslapu basket.lv, iespējams, nodomāsi, ka esi apmaldījies, jo ierastā skata vietā pavērsies pilnīgi jauns. Tomēr nesteidzies spiest “backspace”, jo patiesībā būsi nonācis tur, kur vēlējies nonākt – basketbola vidē. Un nešaubos, ka pirmo izbrīnu un stresu par nespēju uzreiz noorientēties vai pat sašutumu par kaut kā ierasta zaudējumu drīz nomainīs prieks par papildus iespējām un jauni rutīnas ieradumi. Viss turpinās – jaunā veidolā!
Ēnu dienas dalībnieki Latvijas Basketbola savienībā.
Foto: basket.lv

“Ēnu” diena Latvijas Basketbola savienībā

Latvijas Basketbola savienība, kā pēdējos gados ierasts, iesaistījusies Junior Achievement karjeras izglītības programmā “Enu diena”. Trešdien, 15. februārī, LBS birojā viesojās 12 skolēnus no Alūksnes vidusskolas, Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas, Jelgavas Valsts ģimnāzijas, Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas, Ķekavas vidusskolas, Mārupes vidusskolas, Ogres 1. vidusskolas, pamatskolas “Rīdze” un Rīgas Teikas vidusskolas.