Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Radzeviča precīzais trīspunktnieks baroniem nepalīdzēja

Radzeviča precīzais trīspunktnieks baroniem nepalīdzēja
Jānis Kaufmanis bija Valmieras rezultatīvākais spēlētājs mačā ar Barons/O!Karte.
Foto: Mārtiņš Sīlis

Valmieras uzvara izbraukumā pār Latvijas čempionvienību Barons/O!Karte pieber nu jau kārtējos piparus LBL intrigai. Skatītāju konkursā pretendentu skaits uz jauno automobili pieaudzis līdz desmit cilvēkiem, starp kuriem ir arī Rīgas izpilddirektors.

Valmieras basketbolisti izcīnījuši devīto uzvaru pēdējās desmit LBL spēlēs, izbraukumā Saulkrastos ar 90:86 pārspēdami Barons/O!Karte. Pēdējās ceturtdaļas vidū vidzemnieki panāca pat 15 punktu pārsvaru (84:69) un čempionu noslēguma ofensīva ļāva tikai samazināt rezultāta starpību.

Zaudētājiem slimības dēļ šoreiz nevarēja palīdzēt Aigars Vītols. Rezultatīvākie bija bijušais valmierietis Ilmārs Bergmanis (23 punkti) un Dereks Viljamss (22), bet Devins Svītnijs debitēja ar 5 punktiem 12 minūtēs. Uzvarētājiem panākumu kaldināja septiņi spēlētāji, kuri guva no 9 līdz 19 punktiem (visvairāk - Jānis Kaufmanis).

Valmiera ne tikai pakāpās uz ceturto vietu LBL tabulā (rēķinot uzvarēto spēļu procentu - pat uz trešo pozīciju), bet arī nodrošināja pārsvaru pār Barons/O!Karte savstarpējās spēlēs (3:1). Ņemot vērā tabulas lielo blīvumu, ļoti iespējams, ka vairākas komandas finišēs ar vienādu punktu skaitu un tad vietu noskaidrošanai talkā tiks ņemti papildu kritēriji (visupirms savstarpējo cīņu bilance).

Mājinieku sarūgtinājumu vismaz nedaudz mazināja trīs vīru precīzie trīspunktnieki lielajā pārtraukumā. Veiksminieki ieguvuši ceļazīmes uz alus darītavas Baltika akcijas Lielo finālu 1.maijā Arēnā Rīga, kurā metienos no centra tiks noskaidrots jaunā automobiļa Ford C-Max īpašnieks. Precīzas rokas Saulkrastos bija Rīgas izpilddirektoram Jurim Radzevičam, LBL pirmā čempionāta dalībniekam Mārcim Budļevskim un Rolandam Grestem.

Trīs jauni finālisti pieteicās arī Ventspilī, kur laukuma saimnieki ar 91:57 pārspēja Latvijas Universitāti. 1.maijā Rīgā no centra varēs mest Rihards Maurers, Emīls Anškens un Māris Grenevics.

Iepriekš Baltikas akcijas Lielajā finālā bija iekļuvuši Ilona Salna, Aigars Jačuks, Jānis Keišs un Jānis Spinga.

Nākamnedēļ LBL kalendārā būs četras spēles, un vismaz trim būs milzīga nozīme komandu likteņos. Otrdien Ventspilī viesosies Liepājas lauvas, ceturtdien VEF Juniors uzņems Valmieru, bet piektdien BA Turība uzņems Jelgavas Zemgali.

  +3 [+] [-]

, 2011-03-13 20:03, pirms 14 gadiem
Pilsētai ir savs izpilddirektors? Kas ir Rīgas direktors?