Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2258, Did:0, useCase: 3

3x3 Latvijas čempionāts: vēl ir iespēja pievienoties dalībniekiem

3x3 Latvijas čempionāts: vēl ir iespēja pievienoties dalībniekiem
Foto: Romualds Vambuts

3. un 4. augustā notiekošajam otrajam Latvijas čempionātam 3 pret 3 basketbolā vēl iespējams pieteikties līdz ceturtdienas vidum, plkst. 12:00, reģistrējoties portālos DELFI vai draugiem.lv.  Četrās grupās - MIX, kā arī zēnu U14, U12 un U10 - spēles tiks aizvadītas svētdien. Uzņēmumu komandu un sieviešu vienību turnīrus plānots aizvadīt sestdien, bet PRO, U18 un U16 puišu grupās cīņas risināsies divu dienu garumā. 

Spēlētājiem starp mačiem būs iespēja atvilkt elpu Ibumetin  atpūtas zonā, kur sportistiem tiks nodrošināta medicīniskā aprūpe, mīksto krēslu sniegtais komforts un iespēja nofotografēties ar Ibumetin medmāsiņām. Atsevišķa atpūtas un izklaides teritorija paredzēta arī bērniem.

Sestdienas vakarā plkst.22 galvenajā laukumā notiks McDonald's slam-dunk konkurss, savukārt svētdien tiks noskaidrots tālmetienu konkursa Škoda Zelta roka uzvarētājs. Visa turnīra laikā tiks rīkoti vairāki konkursi līdzjutējiem (Fixmet soda metienu sacensības, u.c.), kā arī fanus priecēs karsējmeiteņu priekšnesumi.

Otrajā Latvijas 3x3 čempionātā tiks noskaidroti valsts čempioni 12 vecuma grupās, kā arī sadalītas ceļazīmes uz 3x3 WorldTour turnīru Prāgā, Eiropas tūres finālposmu Budapeštā un 3 pret 3 U18 pasaules čempionātu Indonēzijā.

Reģistrācijas formas:

DELFI: 3 pret 3 - DELFI

draugiem.lv: Lapas - 3 pret 3 - Reģistrācija - draugiem.lv