Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:931, Did:0, useCase: 3

Turpinās komandu pieteikšanās Latvijas Banku basketbola kausam

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Turpinās komandu pieteikšanās Latvijas Banku basketbola kausam
2016. gada Latvijas Banku basketbola kausa finālspēle
Publicitātes foto

Pieteikšanās Latvijas Banku basketbola kausa izcīņas 24. turnīram turpināsies līdz 20. janvārim, bet pirmās spēles tiks aizvadītas 25. februārī. Tradicionāli spēles notiks ne tikai vīriešu komandu "5:5" formātā, bet arī sievietēm "3:3".

Latvijas Banku basketbola kausa izcīņas 24. turnīrs 2017. gadā notiks no 25. februāra līdz 22. aprīlim, kad Oskara Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas sporta zālē kļūs zināmi jaunie čempioni.

Latvijas Komercbanku asociācijas (LKA) rīkotajā Latvijas Banku basketbola kausa izcīņas turnīrā aicinātas piedalīties LKA biedru un asociēto biedru veidotās komandas.

2016. gada Latvijas Banku basketbola kausa izcīņā (LBBK) startēja septiņas vīriešu komandas – “DNB banka”, “ABLV Bank”, “Citadele banka”, “SEB banka”, “Swedbank”, “Nordea banka” un “Altum”. Vienības aizvadīja apļa turnīru, spēlējot 4x8 minūšu mačus. Fināldienā notika spēles par 1., 3. un 5. vietu. Plānots, ka arī 2017. gadā sacensības notiks pēc tieši tādas pašas sistēmas.

LBBK organizatori turpinās sadarbību ar Latvijas Basketbola savienību (LBS) par statistikas platformas izmantošanu “basket.lv” lapā. Līdz ar to mājas lapā (basket.lv/lbbk) būs pieejams visu spēļu tehniskais protokols “Live” režīmā, kā arī statistikas apkopojums un izvērsta informācija par katru spēli.

Piekto reizi notiks arī sieviešu komandu “3:3” turnīrs. Organizatori piedāvā klasisko sistēmu – vispirms priekšsacīkstes, bet fināldienā - spēles par 1. un 3. vietu. Visas spēles arī šoreiz notiks ar Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) oficiālo “3:3” bumbu – “Wilson” 6. izmēra bumbu. Plānots, ka priekšsacīkšu spēles notiks 9. aprīlī. Katras komandas pieteikumā jābūt vismaz trijām, bet maksimums - četrām spēlētājām.

Fināldienā, 22. aprīlī notiekošajā metienu konkursā būs iespēja piedalīties gan vīriešiem, gan sievietēm. Arī no bankām, kuru komandas nebūs pārstāvētas LBBK turnīrā.

LBBK turnīrā atļauts piedalīties aktuālajiem darbiniekiem, kā arī bijušajiem darbiniekiem, kuri vismaz reizi pārstāvējuši attiecīgo komandu.

Papildus informācija - LBBK organizators Renārs Buivids – e-pasts: renars32@gmail.com.