Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Latvijas 3x3 basketbolisti vēlreiz apstājas Spānijas turnīra ceturtdaļfinālā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Latvijas 3x3 basketbolisti vēlreiz apstājas Spānijas turnīra ceturtdaļfinālā
Mārcis Osis. Foto: Super Liga Pro

Spānijā turpinās "Super Liga Pro" turnīru seriāla otrais posms 3x3 basketbolā. Latvijas komanda aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam, kurā ar 16:21 piekāpās Spānijas komandai "Bracelona CBS".

• Latvijas basketbolisti turpina dalību "Super Liga Pro" turnīru seriālā Spānijā. Pirmo posmu latvieši noslēdza astotajā vietā, bet vakar uzsāka otro posmu, komandas sastāvu veidojot Mārcim Osim, Edgaram Krūmiņam, Artūram Strēlniekam un Kristapam Čavaram. Grupu turnīru Latvijas koamnda sāka ar uzvaru pār Spānijas komandu "Bball Center" (21:13), bet cīņā par uzvaru grupā piekāpās Austrijas izlases bāzes komandai "Vienna" ar 15:21.

• Šodien Latvijas komanda aizvadīja ceturtdaļfināla spēli pret Spānijas komandu "Barcelona CBS", kurai iepriekšējā turnīrā piekāpās ar rezultātu 12:22. Šajā reizē latvieši pirmajās minūtēs spēja turēt līdzi pretiniekiem, pēc nedaudz vairāk nekā trim spēlētām minūtēm rezultātam esot nelabvēlīgam 6:7. Turpinājums gan labāks izvērtās spāņiem, kuri pārņēma iniciatīvu un sagādāja Latvijas komandai zaudējumu ar rezultātu 16:21.

• Latvijas komanda noslēgs dalību tūrē šajā nedēļas nogalē, kad fināla posms risināsies Badalonā. Latvijas komandai fināla posmā paredzēts spēlēt sekojošā sastāvā: Agnis Čavars, Mārcis Osis, Edgars Krūmiņš un Roberts Smildzējs, bet sastāvs vēl līdz turnīra sākumam var mainīties.

     [+] [-]

, 2024-03-27 17:00, pirms mēneša
Tizlie tiesneši. Viņi Spāņiem tā nesvilpa pārkāpumus uzbrukumā un aizsardzībā un nefiksēja dubultos driblus, autus, nenotīrītas bumbas kā mūsu komandai. Nu neprot tie 3x3 basketbola tiesneši taisnīgi un vienlīdzīgi uz abām pusēm noteikumus piemērot un visu fiksēt. Tie 3x3 basketbola tiesneši ir pārāk iedomīgi un augstprātīgi. Viņi iedomājas ka viņi drīkst vienai komandai par visu svilpt pārkāpumus un otrai komandai nesviplt pārkāpumus vispār. Šitos korumpētos tiesnešus vajag atlaist no darba un cietumā mest par šitik negodīgu tiesāšanu.