Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Riga" arī Lipikā nespēj iekļūt "Challenger" pusfinālā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Riga" arī Lipikā nespēj iekļūt "Challenger" pusfinālā
Edgars Krūmiņš. Foto: FIBA

Ar zaudējumu ceturtdaļfinālā Pasaules tūres "Challenger" turnīru Horvātijas pilsētā Lipikā noslēguši "Riga" 3x3 basketbolisti. Latvieši ar 15:21 piekāpās Mongolijas komandai "Ulaanbaatar".

• "Riga" uz turnīru Horvātijā devās šosezon vēl nebijušā sastāvā, jo pēc traumas sadziedēšanas Agnim Čavaram, Naurim Miezim un Artūram Ausējam pievienojās Edgars Krūmiņš. Tieši Krūmiņš bija rezultatīvākais pirmajā sacensību dienā, "Riga" atzīstot Serbijas komandas "Krupanj" pārākumu ar 20:21 un ar 21:17 pārspējot Beļģijas komandu "Merksem".

• Latvieši ierindojās otrajā vietā grupā, ceturtdaļfinālā tiekoties ar D grupas labāko komandu, "Ulaanbaatar" no Mongolijas. Spēles sākumā mongoļi ar soda metienu palīdzību guva pirmos divus punktus, bet pēc divām spēlētām minūtēm "Ulaanbaatar" bija vadībā ar 3:2. "Riga" panāca izlīdzinājumu, bet pirmo reizi vadībā to izvirzīja Ausējs (4:3). Krūmiņam izdevās palielināt pārsvaru līdz diviem punktiem, bet pretinieki prata atspēlēties, pēc četrām spēlētām minūtēm rezultātam esot 7:7.

• Mongolijas komanda atjaunoja divu punktu pārsvaru, ko latviešiem neizdevās likvidēt ar vairāku neprecīzu tālmetienu palīdzību. Sasteigti metieni neveicināja atspēlēšanos, kamēr "Ulaanbaatar" spēlētāji ieguva iespējas groza apakšā, izvirzoties vadībā ar 14:11. Lai kā latvieši censtos uzlabot spēli aizsardzībā, pretinieki atrada iespējas iegūt piecu punktu pārsvaru (17:12). Pēdējo minūti "Ulaanbaatar" sāka ar 20 gūtiem punktiem. "Riga" līdz spēles beigām punktus vairs neguva, zaudējot spēli ar 15:21.

• Līdz ar to "Riga" nespēja iekļūt pusfifnālā un neturpinās cīņu par vietu Lozannas "Masters" turnīrā. Nākamajā nedēļā latvieši dosies uz Prāgu, kur 30. un 31. jūlijā risināsies "Masters" turnīrs.

Pasaules tūre 3x3 basketbolā, Lipikas "Challenger", ceturtdaļfināls

"Riga" - "Ulaanbaatar" (MNG) 15:21

"Riga": Ausējs 6, Krūmiņš 5 (6 ab), Čavars 4 (6 ab), Miezis
"Ulaanbaatar": Sirs 9 (6 ab), Davasambu 8, Enhbats 2, Cogts 2 (5 ab)

  +1 [+] [-]

, 2022-07-23 19:49, pirms 2 gadiem
Kas noticis Miezim? Vairāk uz soliņa vien sēd? Trijatā jau gan pagrūti vinnēt, galvenais arī Lasmanis nav...

     [+] [-]

, 2022-07-23 20:23, pirms 2 gadiem
Kāda spēle, tāds rezultāts. Patīk bumbu mest grozā no tālās distances, nekādu labumu tas nenes, kautrējas tuvāk pieiet grozam. Man jau apnika šo stulbo spēli skatīties. Laiks ir pagājis, kad mēs varējām gavilēt. Filmu esmu noskatījies, stulbs vēl stulbāk stulbāk , neko izcilu neredzu.

     [+] [-]

, 2022-07-23 20:23, pirms 2 gadiem
Tiesneši bija nekompetenti. Viņi fouloja mūsējos par Ūlanbataras darbībām un diezgan bieži.

     [+] [-]

, 2022-07-23 22:17, pirms 2 gadiem
Varbūt paliksim pie olimpiskā zelta! Faktiski viss pārējais, ko šī komanda vēl dara un darīs ir tikai un vienīgi pupu mizas...

     [+] [-]

, 2022-07-23 22:25, pirms 2 gadiem
wolmar rakstīja: Varbūt paliksim pie olimpiskā zelta! Faktiski viss pārējais, ko šī komanda vēl dara un darīs ir tikai un vienīgi pupu mizas...
Uzskatīsim, ka tā bija ''Brīnuma uz ladus'' latviešu versija