Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

''Riga'' zaudē Lasmaņa un Mieža ''Beijing'' un ''Liman'', neiekļūst 1/4 finālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Riga'' zaudē Lasmaņa un Mieža ''Beijing'' un ''Liman'', neiekļūst 1/4 finālā
Agnis Čavars. Foto: FIBA

''Challenger'' turnīrā Ķīnā 3x3 basketbola sezonu sākusi Latvijas komanda ''Riga'', pirmajā mačā ar 19:21 zaudējot vienības bijušo basketbolistu Naura Mieža un Kārļa Lasmaņa pārstāvētajai ''Beijing''. Otrajā spēlē Latvijas komanda atzina ''Liman'' pārākumu, ceturtdaļfinālu nesasniedzot.

• ''Riga'', kuras rindās joprojām spēlē Agnis Čavars un Edgars Krūmiņš, kā arī serbs Miroslavs Pasajličs un ķīnietis Vu Sjiņgrujs, atradās vadībā lielāko daļu mača un bija divu punktu attālumā no uzvarēta mača (19:15).

• Spēles noslēdzošos sešus punktus guva Mieža un Lasmaņa pārstāvētā Pekinas komanda, uzvarot cīņā ar 21:19.

• Rīgas komandā septiņus punktus sakrāja Edgars Krūmiņš, bet seši punkti serbam Pasajličam. Čavara kontā divi punkti, savukārt ķīniešu basketbolista rēķinā četri punkti.

• ''Beijing'' rindās produktīvākais ar desmit punktiem bija Kārlis Lasmanis. Viņam ar četriem punktiem piebalsoja Nauris Miezis.

• Otrajā mačā ''Riga'' ar 8:21 cieta sakāvi pret Serbijas vienību ''Liman'', Ķīnas ''Challenger'' turnīrā nesasniedzot ceturtdaļfinālu.

• Piecus punktus pret serbiem sameta Miroslavs Pašajličs.

Izmantotie resursi:
https://worldtour.fiba3x3.com/2023/...