Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Riga" neizglābjas un ceturtdaļfinālā atzīst "Liman" pārākumu

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Riga" neizglābjas un ceturtdaļfinālā atzīst "Liman" pārākumu
"Riga" 3x3 basketbolisti. Foto: FIBA

Pasaules tūres "Challenger" turnīru Serbijas pilsētā Novisadā noslēguši "Riga" 3x3 basketbolisti. Latvieši turnīra ceturtdaļfinālā ar 17:19 piekāpās Serbijas komandai "Liman", netiekot pie ceļazīmes uz Lozannas "Masters" turnīru.

• Jauno Pasaules tūres sezonu "Riga" sāka trīs cilvēku sastāvā ar turnīru Japānā, kur apstājās ceturtdaļfinālā. Novisadā "Riga" rindas papildinājis Artūrs Ausējs, pievienojoties Agnim Čavaram, Naurim Miezim un Artūram Strēlniekam. Grupu turnīru "Riga" sāka ar spēli pret Vācijas komandu "Aachen", ko pārspēja ar 21:16, bet tad ar 16:18 piekāpās Nīderlandes komandai "Amsterdam". Tas latviešus ceturtdaļfinālā saveda kopā ar Serbijas komandu "Liman".

• Spēli ar sekmīgu metienu no distances sāka Miezis, bet līdz pirmās minūtes beigām "Liman" basketbolisti panāca izlīdzinājumu. Pus minūti vēlāk Miezis vēlreiz bija precīzs no distances (4:2). Serbi izmantoja latviešu kļūdas, ātri vien ar caurgājieniem panākot izlīdzinājumu. Miezis no soda metiena līnijas guva savas komandas piekto punktu, bet tam sekoja precīzs pretinieku tālmetiens, uz ko Miezis atbildēja ar sekmīgu caurgājienu (6:6).

• "Liman" turpināja vairāk spēlēt uz groza apakšu, kur regulāri guva punktus, izvirzoties vadībā ar 10:6. Pateicoties pretinieku labajai spēlei aizsardzībā, latviešiem nebija viegli atspēlēties. Kad rezultāta starpību izdevās sadeldēt uz pusi, sekoja divi sekmīgi "Liman" komandas tālmetieni (9:15).

• "Riga" basketbolistiem atlika divas ar pusi minūtes, lai krasi mainītu spēles gaitu. Miezis realizēja tālmetienu, bet ar savu iespēju realizāciju neveicās Strēlniekam un Ausējam. "Liman" atjaunoja sešu punktu pārsvaru, tuvojoties uzvarai. Pēdējā pusotrā minūtē "Riga" atspēlēja pusi deficīta, bet tad Ausējs ar tālmetienu sadeldēja to līdz minimumam. "Liman" atlikušajā laikā tomēr nosargāja uzvaru, "Riga" piedzīvojot zaudējumu ar 17:19 un neturpinot cīņu par ceļazīmi uz Lozannas "Masters" turnīru, ko iegūs divas labākās turnīra komandas.

Pasaules tūre 3x3 basketbolā, Novisadas "Challenger", ceturtdaļfināls

"Riga" - "Liman" (Serbija) 17:19

"Riga": Miezis 12, Ausējs 4, Strēlnieks 1, Čavars
"Liman": Vasičs 7, Kilidžans 6, Kojičs 5, Ratkovs 1 (8 ab)

  +2 [+] [-]

, 2022-06-04 20:24, pirms 2 gadiem
Divatā grūti uzvarēt.

     [+] [-]

, 2022-06-04 21:44, pirms 2 gadiem
kur tad divatā grūti uzvarēt ? Man šķiet , ka N. Miezis viens pats vilka -un viens nav karotājs.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-04 22:40, pirms 2 gadiem
Tiesneši bija nekompetenti un Liman komandas favorotojāji. Viņi par to, par, par fouloja Rīga basketbolistus, nefouloja Liman basketbolistus. FIBA vajag atlaist šos stulbos tiesnešus, kuri nejēdz maču vienlīdzīgi un pēc noteikumiem tiesāt.

     [+] [-]

, 2022-06-05 13:49, pirms 2 gadiem
Miezim jābrauc uz Big3 , ar āžiem nav aršana ...