Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Boikinss tomēr paliks Itālijā

Boikinss tomēr paliks Itālijā
Ērls Boikinss
Foto: www.virtus.it

Itālijas augstākās līgas basketbola kluba Boloņas ''La Fortezza'' sastāvā tomēr paliks saspēles vadītājs Ērls Boikinss, kura līgums tomēr nav lauzts, ASV presei atklājis spēlētāja aģents Marks Termini.

Pirms pāris dienām Boikinss bez kluba atļaujas devies uz ASV, kam sekojis "La Fortezza" paziņojums, ka spēlētājs komandā vairs nespēlēs. Tomēr spēlētāja aģents izteicies, ka 165 cm garais Boikinss paliks Boloņas vienībā: "Ērls aizlidoja uz mājām Klīvlendā sava dēla veselības situācijas dēļ. Klubs gribēja, lai bērns medicīnisko aprūpi saņem Itālijā, bet ar to komfortabli nejutās Ērls ar savu ģimeni," tā Boikinsa aģents Marks Termini, kurš atklāja, ka viņam būšot pārrunas ar kluba vadību, kad spēlētājs atgriezīsies Boloņā.

Ērls Boikinss šosezon Boloņas kluba rindās aizvadīja 12 spēles A sērijas čempionātā, caurmērā gūstot 16,3 punktus, atdodot 3,3 rezultatīvas piespēles un pārķerot 3,6 pretinieku piespēles. ''La Fortezza'' Itālijas A sērijas čempionāta turnīra tabulā ar astoņām uzvarām 12 spēlēs ierindojas augstajā otrajā vietā.

Saistītais raksts
"La Fortezza" atlaiž Ērlu Boikinsu

Izmantotie resursi:
espn.com

  +4 [+] [-]

, 2008-12-30 18:13, pirms 16 gadiem
Vērtīgs komandai!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-30 18:55, pirms 16 gadiem
kur tad bez viņa,gan jau norimsies vadība un viss būs ok!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-30 19:54, pirms 16 gadiem
jē tomēr palika
tas ir labs spēks šai komandai