Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Iespēja nokļūt uz NBA spēli - „Vasaras basketbola tūrē“ Ventspilī

2. augustā no plkst. 11:00 Ventspilī pie Lielā laukuma notiks Hansabankas „Vasaras basketbola tūres“ ceturtais posms. 1989. -1992. gadā dzimušajiem jauniešiem – puišiem un meitenēm - šī būs iespēja izcīnīt vietu „Reebok ielu basketbola turnīra“ finālā Rīgā, kur tiks noskaidrota tā komanda, kas kā turnīra uzvarētāji oktobrī dosies vērot NBA spēli.

Pieteikšanās Ventspils turnīram turpinās interneta portālā basits.lv. Jāpiebilst, ka Cēsu posmā veiksmīgi startēja arī meiteņu komanda – „Štepseļi un Tarapuņka“. Meitenes – parādiet, ko varat! Ar vai bez puišiem sastāvā gaidām Jūs Ventspilī!

Citās „Vasaras Basketbola tūres“ aktivitātēs aicināts piedalīties ikviens ventspilnieks un pilsētas svētku viesis. Kā zināms, Ventspils ir viena no basketbola tradīcijām bagātākajām Latvijas pilsētām, varbūt tāpēc kādam no šīs pilsētas izdosies uzstādīt rekordu soda vai trīspunktu metienu konkursos, kā arī godam sacensties ar pilsētas viesiem meistarības (1:1) un pat slam dunk sacensībās. Mazākie šīs spēles cienītāji aicināti piedalīties basketbola kreklu zīmēšanas konkursā vai „mērīties“ ar Latvijas labākajiem spēlētājiem.

Par balvām konkursu dalībniekiem parūpējušies basketbola atbalstītāji – „Hansabanka“, „Reebok“, „100% sports“, „Radio SWH“ un „Sporta Avīze“

Tūres pasākumus organizē Kultūras un sporta veicināšanas biedrība, atbalsta „Latvijas Basketbola savienība“.„Vasaras Basketbola tūres“ fināls notiks 16. augustā Rīgā.

Informāciju sagatavoja:
Džoanna Kota, projekta vadītāja
Mob.tel. 29273131

  +1 [+] [-]

, 2008-07-29 16:38, pirms 16 gadiem
pareiz,tu noteikt atteiktos un nebrauktu uz speeli,kur speelee vaajaakaas nba komandas. praatnieks

  +1 [+] [-]

, 2008-07-29 20:19, pirms 16 gadiem
Hornets un Wizards ir vaajas komandas? ';