Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Garbahosa apmierināts ar izvēli

Garbahosa apmierināts ar izvēli
Horhe Garbahosa.
Foto: marca.com

Uzbrucējs Horhe Garbahosa, kurš pašreiz Spānijas izlases sastāvā gatavojas Olimpiskajām spēlēm, nelielā intervijā portālam marca.com stāsta par savu pašsajūtu un lēmumu pievienoties Maskavas apgabala "Khimki".

Kā jūties pēc aizvadītajām pirmajām spēlēm?
Esmu ļoti apmierināts. Iepriekš savainotā kāja nesāpēja, un jūtos arvien labāk katru dienu. Pēc vairāku mēnešu nespēlēšanas ir patīkami uzspēlēt, īpaši ar šo komandu.

Izskatās, ka esi labā formā, izņemot to, ka vismaz pagaidām tavs trīspunktu metiens nav aizgājis?
Godīti sakot, pašreiz metiens mani uztrauc vismazāk, jo tas atnāks. Sportiskā forma kļūst labāka, varu iet caurgājienos vairāk, spēlēt tuvāk grozam, bet tomēr šīs lietas mani pagaidām uztrauc visvairāk. Taču kopumā jūtos komfortabli.

Nesen nolēmi piekrist "Khimki" piedāvājumam. Vai tas bija sarežģīts lēmums?
Protams, pirms šādu lēmumu pieņemšanas ir kārtīgi jāapdomā viss. Kad par tevi ir tik liela interese, ir jāapsver visi apstākļi.

Cik zināms, tavas pēdējās divas kandidāturas bija "Khimki" un "Unicaja". Vai, pieņemot lēmumu, kur spēlēsi, bija viegli?
Nē, jo līdz pat pēdējam brīdim bija dažādis varianti.

Cik lielu lomu nauda spēlēja tavā kluba izvēlē, jo cipari esot milzīgi.
Nezinu cik liela ir publiski izskanējusī summa, un vai tā vispār ir pareiza. Manā izvēlē šādi bija galvenie faktori: interese un pūliņi, lai panāktu vienošanos ar mani, augsta līmeņa spēlētāju skaits komandā ("Khimkī" tādi ir vairāki - Delfīno, Moizo, Makārtijs, Palasio) un piedāvājuma finansiālie nosacījumi.

Kad pameti Toronto, daudzi uzskatīja, ka spēlēsi Spānijā. Kāpēc tomēr izvēlējies Krieviju?
Pametu Toronto, lai sāktu jaunu posmu, tomēr tam nebija obligāti jābūt Spānijā.

Kas tev patīk visvairāk "Khimki" klubā?
Esmu runājis ar spēlētājiem, kas spēlējuši tur. Viņi teica, ka klubs ir ļoti profesionāls. Viņi vēlas sasniegt CSKA līmeni, un cīnīties ar to.

Izmantotie resursi:
marca.com