Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Maccabi" turpina papildināties

"Maccabi" turpina papildināties
Čārlzs Geinss (no labās)
Foto: AP

Izraēlas basketbola klubs Telavivas "Maccabi" papildinājis sastāvu ar amerikāņu spēka uzbrucēju Čārlzu Geinsu. Pirms pāris dienām "Maccabi" parakstīja līgumu ar saspēles vadītāju Dī Braunu.

Šodienas pēcpusdiena ir pēdējais termiņš, kad Eirolīgas klubi var pieteikt spēlētājus pirms "Top16" spēlēm. Vēl šāda iespēja būs starp trešo un ceturto spēļu kārtu, bet daudzi klubi to izmanto jau tagad. Telavivas "Maccabi" pirms Eirolīgas "Top16" kārtas jau būs pieteikusi divus spēlētājus. Piektdien tika paziņots par līguma parakstīšanu ar Dī Braunu, bet šodien komanda sastāvam pievienoji amerikāņu spēka uzbrucēju Čārlzu Geinsu. Oktobrī Geinss mēģināja iekļūt NBA klubā Sanantonio "Spurs", taču tas neizdevās un neilgi pirms regulārās sezonas sākuma tika atskaitīts.

28 gadus vecais Geinss jau ir spēlējis Eirolīgā, kad 2006./2007. gada sezonā pārstāvēja Badalonas "DKV Joventut". Toreiz 203 cm garais spēlētājs vidēji mačā guva 10,3 punktus un izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas. Interesanti, ka toreiz abas viņa labākās spēles bija tieši pret "Maccabi" - attiecīgi 16 punkti un septiņas atlēkušās bumbas pirmajā spēlē, bet otrajā - 14 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un trīs bloķēti pretinieku metieni. Pagājušo sezonu Geinss pavadīja Turcijas klubā Stambulas "Galatasaray", kur, starp citu, bija komandas biedrs jau minētajam Dī Braunam. Ar "Galatasaray" Geinss aizkļuva līdz ULEB kausa pusfinālam, bet šajā turnīrā viņam vidēji 12,4 punkti un 7,4 atlēkušās bumbas. Vēl savas karjeras laikā Geinss spēlējis Francijā, Itālijā, NBA Attīstības līgā.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2009-01-27 16:57, pirms 16 gadiem
labs.

     [+] [-]

, 2009-01-27 16:58, pirms 16 gadiem
Geinss baigi eksplozīvais vecis - patika jau man viņš, kad vēl spēlēja Francijā. vienīgi viss viņa darbību arsenāls slēpjas atlētismā - metienu, kurš ir tālāk kā 2 metrus no groza, faktiski iemest nevar, bet nu, skatītājiem jau patīk! varētu viņu salīdzināt ar Maksīlu no Detroitas...