Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" izcīna Krievijas bronzu

"Dynamo" izcīna Krievijas bronzu
"Dynamo" kapteinis Dmitrijs Domani
ar kausu par trešo vietu
Foto: dynamobasket.com

Par bronzas medaļu ieguvējiem Krievijas basketbola līgā svētdien kļuva Maskavas "Dynamo", kas ar 86:74 pieveica Permas "Ural Great". Visā sērijā "Dynamo" uzvarēja ar 3:1.

Pēc pirmā puslaika Maskavas "Dynamo" jau bija iekrājuši 17 punktu pārsvaru (51:34), ko noturēja līdz pat mača beigām, uzvarot spēlē ar 86:74. "Dynamo" rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Henrijs Domerkants, bet 14 punkti Antoniosam Focisam. Savukārt "Ural Great" rezultatīvākais bija Endrjū Višņevskis, kura kontā 16 punkti.

Līdz ar šo uzvaru "Dynamo" kļuva arī par 3. vietas ieguvējiem Krievijas basketbola līgā, bet "Ural Great" jāsamierinās ar 4. vietu. Kristapa Valtera pārstāvētais Ļubercu "Triumf" ierindojās piektajā vietā. Vēl Krievijā joprojām rit fināli, kur Maskavas "CSKA" ar 2:0 ir vadībā pār Maskavas apgabala "Himki". Trešā spēle, kurā "CSKA" var kļūt par čempioniem, notiks šodien. Spēles sākums pulksten 18:00 pēc Latvijas laika un tiešraidē to rādīs "RTR Planeta Sport".

Izmantotie resursi:
basket.ru

  -1 [+] [-]

, 2008-05-26 18:55, pirms 16 gadiem
tie ir tie ural graet kuirus rock uzvilka fiba kausa?