Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Varda spēlēs "Khimki"

Varda spēlēs "Khimki"
Ratko Varda
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Krievijas basketbola klubs Maskavas apgabala "Khimki" parakstījis līgumu līdz sezonas beigām ar centru Ratko Vardu, kurš šo sezonu sāka Lietuvas klubā Kauņas "Žalgiris".

Gaidāms, ka Varda Krievijā ieradīsies tuvākajās dienās, kur izies medicīniskās pārbaudes un nokārtos citas formalitātes, lai varētu pievienoties "Khimki" komandas treniņprocesam. Kā atklājis "Khimki" ģenerālmenedžeris Viktors Bičkovs, tad Varda ņemts tāpēc, ka pašreiz savainots ir viens no vadošajiem komandas garā gala spēlētājiem polis Macejs Lampe. "Nav viegli atrast labu basketbolistu īsā laikā. Domāju, ka Varda varētu būt viens no labākajiem iespējamajiem aizvietotājiem Lampem. Ratko ie pieredzējis spēlētājs, kurš spēlējis ne tikai Eiropas spēcīgākajos klubos, bet arī NBA. Viņš labi spēlē groza apakšā, ir koordinēts un mobils, kā arī sver 120 kilogramus. Pretiniekiem nebūs viegli!" sacījis Bičkovs.

29 gadus vecais Varda šo sezonu sāka Kauņas "Žalgirī", bet finansiālu iemeslu dēļ pameta to. Savas karjeras laikā viņš spēlējis NBA, kā arī vairāku Eiropas valstu klubos. Viens no slavenākajiem klubiem, kurā spēlējis Varda, ir Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
bckhimki.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-26 19:32, pirms 15 gadiem
LAbu klubu atradis (vai labak teikt labs klubs atradis viņu)