Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Cibona" veic trenera maiņu

Eirolīgas vienība Zagrebas "Cibona" galvenā trenera amatā apstiprinājusi Ivanu Sunaru (attēlā), kurš aizvietos pirms dažām dienām atlaisto Josipu Vrankoviču.

Ar Sunaru līgums parakstīts līdz sezonas beigām ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu. 48 gadus vecais horvātu speciālists savulaik jau pārstāvējis "Cibona" krāsas, kad 80. gadu beigās un 90. sākumā bija tās spēlētājs.

Būdams treneris, Sunars jau pabijis "Maribor", "Krka Novo Mesto", "Zrinjevac Zagreb", "Siroki Hercegtisak", "KK Zagreb" un Frankfurtes "Skyliners" klubos. Ar trīs uzvarām un sešiem zaudējumiem "Cibona" pašreiz atrodas sestajā vietā Eirolīgas turnīra B grupā.

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

     [+] [-]

, 2007-12-25 22:53, pirms 17 gadiem
Virsraksts normāls Izklausās, ka spēles laikā treneri nomainīja vai arī kipa starpsezonu periodā klubi samainijaas ar treneriem..