Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Blūms pieticīgs zaudējumā

Jānis Celmiņš

Astoto zaudējumu Itālijas basketbola A sērijā šodien piedzīvojusi Jāņa Blūma pārstāvētā "Eldo Napoli" komanda, kas izbraukumā ar 64:77 piekāpās "Solsonica Rieti" komandas basketbolistiem.

Spēli nedaudz veiksmīgāk iesāka „Eldo Napoli” komandas basketbolisti un pirmo ceturtdaļu spēja noslēgt savā labā ar 17:12. Arī spēles turpinājumā komandas punktus guva pamīšus un dodoties lielajā pārtraukumā spēles rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu – 34:34. Pēc nospēlētām 30 minūtēm vadībā jau atradās mājinieki 56:50. Spēles pēdējā ceturtdaļā Jāņa Blūma pārstāvētajam klubam tā arī neizdevās lauzt spēles gaitu un uzvaru svinēja „Solsonica Rieti” basketbolisti. Spēles rezultāts 77:64.

Jānis Blūms spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, kopā nospēlēja 17 minūtes, guva divus punktus (2p. 1/1, 3p. 0/1, 1p. 0/1), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, izprovocēja trīs pretinieku pārkāpumus un nopelnīja divas personīgās piezīmes.

Aizvadītajās vienpadsmit spēlēs Jāņa Blūma pārstāvētā „Eldo Napoli” komanda piedzīvojusi astoņus zaudējumus un vien trīs reizes laukumu pametusi kā uzvarētāji.

Izmantotie resursi:
www.legabasket.it

  +1 [+] [-]

, 2007-11-26 08:43, pirms 17 gadiem
Cik, nu pieticīgs var būt ja no spēles tikai divi metieni, viens ar sodu + sodinš garām. Nebrīnīšos, ja Blūms nomainīs klubu, kaut arī ļoti to negrībētos, jo līga ir laba un apstākļi Neopolē arī ir labi. Gadu mijā, ja krasi neuzlabosies rezultāti, no komandas varētu būt atlaisti vairāki spēlētāji un star tiem varētu atrasties Jaņa Blūma vārds, negribētu, lai prognozē piepildās, bet uzbrukums sākas ar saspēles vadītāju.