Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: VEF pusfināla sēriju sāk ar pārliecinošu uzvaru pār LU

Bez pārsteigumiem noslēgusies Latvijas Basketbola līgas pirmā pusfināla spēle starp VEF un LU. Profesionāļi apliecināja savu statusu droši apspēlējot studentus ar 100:62. Divdesmit punktu pārsvaru vefieši bija ieguvuši jau pēc pirmajām 15 spēles minūtēm un turpinājumā to divkāršoja. Mača rezultatīvākais spēlētājs gan bija zaudētājus pārstāvošais Dāvids Vīksne. Viņam 22 punkti. No uzvarētājiem Kristers Zoriks lika pretī 18 gūtos punktus un 8 rezultatīvas piepēles.

Tairīzs Halibērtons priecīgs par uzvaru. Foto. AFP. Scanpix

Halibērtonam triple-double un uzvaras metiens, Dončičam panākumā 22+10+9

Nacionālā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas kārtējas izslēgšanas turnīra spēles. Indianas "Pacers" pagarinājumā ar 121:118 pārspēja Milvoki "Bucks", savukārt Dalasas "Mavericks" uzvarēja pirmo spēli savā laukumā pret Losandželosas "Clippers" (101:90), izvirzoties vadībā sērijā ar 2-1.
Džabari Pārkers uzbrukumā pret Pirejas "Olympiacos". Foto: Barça Basket

Pārkers Barselonai nokārto pirmo uzvaru, "Monaco" spožs spēles sākums un beigu daļa

ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla sērijās pretiniekus panākušas "Monaco" un "Barcelona" vienības.
Kamaka Hepa cīņā zem groza ar Ronaldu Zaķi. Foto: Dāvis Lejasmeiers
21

"Rīgas Zeļļi" iemet simtu un izvirzās priekšgalā pusfināla sērijā

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla sērijas pirmā spēle starp "Ventspils" un "Rīgas Zeļļu" komandām noslēdzās ar rezultātu 97:100, pirmo uzvaru sērijā gūstot galvaspilsētas komandai. Uzvaru rozajiem ar 27 punktiem kala Aizeja Osborns, bet ventspilnieku centrs Ronalds Zaķis spēles gaitā nonāca kurzemnieku lazaretē.