Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Par "Warriors" iegādi sāk rasties interese

Par "Warriors" iegādi sāk rasties interese
Monta Eliss un Andris Biedriņš
Foto: contracostatimes.com

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas "Warriors", kas izlikts pārdošanā, jau izraisījis interesi vairākos potenciālajos pircējos.

Pēc tam, kad "Warriors" paziņoja par kluba nonākšanu pārdošanā, uzreiz kā galvenais pretendents tika minēts ASV miljardieris Lerijs Elisons. Taču bez viņa interese par "Warriors" iegādi ir arī citiem. Viens no tiem ir Marks Meistrovs, kurš dibinājis "24 Hour Fitness" - pasaulē lielāko fitnesa klubu tīklu. Meistrovs uzskata, ka, ja viņš iegādāsies "Warriors", tad klubu viņš varēs vadīt tikpat labi, ja ne labāk kā Lerijs Elisons.

Līdzīgi kā Elisonam, arī Meistrovam basketbols nav svešs, jo fitnesa klubu biznesā viņš sadarbojies ar tādiem cilvēkiem kā Šakils O'Nīls un Maģiskais Džonsons. "Tas viss ir par lieliskas komandas salikšanu kopā un jūtu, ka tajā esmu ļoti labs," pārliecību par spēju vadīt "Warriors" klubu pauž potenciālais tā pircējs Marks Meistrovs. "Pašreiz mums kārtīgi jāapsver tas, ko varam piedāvāt. Tagad teiksim tā, ka mums ir liela interese."

Šie minētie divi uzņēmēji nav vienīgie, kam esot interese par "Warriors", jo esot vēl pāris grupas, kas labprāt iegādātos šo Kalifornijas štatā esošo klubu.

Saistītais raksts:
"Warriors" nonāk pārdošanā

Izmantotie resursi:
contracostatimes.com

     [+] [-]

, 2010-03-25 23:25, pirms 15 gadiem
Interesanti kam tad, njemot veera sis sezonas sniegumu....

  +2 [+] [-]

, 2010-03-26 12:09, pirms 15 gadiem
Pircējs nepērk komandu dēļ līdzšinējiem panākumiem, bet dēļ ambīcijām ka pats izveidos konkurētspējīgu vienību.

     [+] [-]

, 2010-03-26 19:58, pirms 15 gadiem
gabagris rakstīja: Pircējs nepērk komandu dēļ līdzšinējiem panākumiem, bet dēļ ambīcijām ka pats izveidos konkurētspējīgu vienību.
tieši tā, pats atceros kā NBA vienmēr spēlēju ar tā saucamajām vājajām komandām