Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Būzers grib palikt "Jazz"

Būzers grib palikt "Jazz"
Karloss Būzers cīņā ar Andri Biedriņu
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Jūtas "Jazz" uzbrucējs Karloss Būzers izteicies, ka labprāt paliktu esošajā komandā. Šovasar basketbolistam beidzas līgums ar "Jazz".

"Gribētu iespēju atgriezties atpakaļ," sacījis Karloss Būzers, kuram 1. jūlijā beidzas pašreizējais līgums. "Jūlijs būs interesants, bet es gribētu tikt pie iespējas palikt šeit. Pārējais ir viņu rokās, tas ir viss, ko varu darīt," sacījis viens no "Jazz" komandas vadošajiem spēlētājiem. Vēl pagājušajā vasarā Būzers publiski izteicās, ka varētu pārcelties uz citu komandu, piemēram, Čikāgā vai Maiami, taču vēl nožēloja savu teikto.

Sezonas sākumā "Jazz" fani pat izsvilpa Būzeru par izteikumiem vasarā, taču vēlāk jau spēlētāja lieliskais sniegums un Jūtas labie rezultāti mainīju abu pušu domas. Par labu Būzera palikšanai tagad spēlē ne tikai produktīvais sniegums, bet arī tas, ka "Jazz" sezonas laikā samazināja algu izmaksas ar spēlētāju maiņām. "Mums ir jāpagaida līdz sezonas beigām, lai varētu ko teikt šajā sakarā. Nekad negribi palaist prom labus spēlētājus un viņš ir bijis lielisks visa gada garumā. Visu izvērtēsim pēc sezonas beigām," sacīja Jūtas ģenerālmenedžeris Kevins O'Konors.

28 gadus vecais Būzers šosezon laukumā izgājis 69 spēlēs, vidēji gūstot 19,3 punktus un izcīnot 11,1 atlēkušo bumbu, kā arī atdodot 3,2 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
nba.fanhouse.com

  -1 [+] [-]

, 2010-03-25 15:35, pirms 15 gadiem
Gribeeja uz Miami tagad grib palikt! Neizlemiiba var novest pie kriizes!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-25 17:41, pirms 15 gadiem
gan jau ka paliks Jazz, bet laikam šinī gadījumā ir tas nesliktākais variants...