Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Van den Špigels: "Gods spēlēt Madridē!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Van den Špigels: "Gods spēlēt Madridē!"
Tomass van den Špīgels
Foto: realmadrid.com

''Esmu tikai ceturtais Beļģijas basketbolists, kurš savas karjeras laikā pārstāvējis šo karalisko komandu. Spēlēt Madridē - tas ir liels gods!'' neilgi pēc līguma parakstīšanas ar basketbola klubu Madrides ''Real'' sacīja Beļģijas basketbolists Tomass van den Špigels.

Preses konferences sākumā beļģis neilgu laiku pozēja fotogrāfiem, turot rokās savu jauno formastērpu ar 12. numuru. ''Esmu ļoti priecīgs, parakstot līgumu ar tik vēsturisku un spēcīgu vienību kā Madrides ''Real''. Varu piebilst, ka esmu tikai ceturtais Beļģijas basketbolists, kurš savas karjeras laikā pārstāvējis šo karalisko komandu. Spēlēt Madridē - tas ir liels gods!'' sacīja Tomass van den Špigels.

''Darīšu visu iespējamo, lai palīdzētu komandai izcīnīt citu uzvaru pēc citas. Vēlos kopā ar klubu izpildīt šosezon izvirzītos mērķus un vienkārši izbaudīt spēlēšanu tika augsta līmeņa klubā,'' apņēmīgs ir Beļģijas centra spēlētājs.

Izmantotie resursi:
Associated Press